Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam.mam problem z woda w kabinie mojej e34 tds touring.czytalem wiele na ten temat na forum tylko,że u mnie nie mogę sprawdzic kanalikow odplywowych szyberdachów bo szyber mi sie nie otwiera,a woda zbiera mi sie pod nogami kierowcy i u pasazera za kierowca.auto nie jest skorodowane pod autem nie zauwazylem zadnych dziur w środku tez nie moge sie zorientowac ktoredy cieknie bo boki są suche.dodam ze auto kupilem lekko uszkodzone prawym przodem i byla wymieniana przednia szyba.prawa strona auta jest sucha.heeelp
Opublikowano
Skoro przodnia szyba byla wymieniana to wydaje mi sie ze wlasnie tamtedy cieknie woda. Rurke odprowadzajaca wode z rynienek szyberdachu mozesz przetestowac podlaczajac sprezone powietrze na wylocie rurki (znajduje sie chyba pod tylnim zderzakiem).
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No tak, może wymieniona szyba nie jest tak do końca dobrze wymieniona, a zerknij, czy nie ubywa ci płybu chłodzącego (podejrzana nagrzewnica).
Kai
Opublikowano
dzieki za podpowiedz sprawdze to jutro.plynu chlodzacego ubywa minimalnie {prawie nic }ale to przez chlodnice ktore sam naprawialem {wszystkie 4} takze chyba nagrzewnica odpada
Opublikowano

Pod siedzeniami zarowno kierowcy, jak i pasażera są fabryczne zaślepki w progach :duh:

Nie wiem po co oni to robili, ale u mnie wlasnie obie te zaślepki sie skończyły i miałem moktr dywaniki.

Sprawdz to :cool2:

Opublikowano
siema.jeszcze nic nie sprawdzilem bo pracuje do pozna,a w weekend świeta.dzieki za wszystkie sugestie.na pewno któraś jest trafna :wink: p.s.brutus odezwij sie kiedys na gg .pozdrawiam :cool2: