Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.wiem ze na temat audio bylo wiele postow i tematow ale nikt w nich nie wypowiedzial sie na temat orginalnego naglosnienia Harmana stad moje pytanie!! - czy oplaca sie inwestowac w to pieniadze poniewaz mam po lifta z cd bmw business i jest lipa.Nie chce przerabiac auta w strone zabudowy itp itd.znalazlem na allegro zestaw http://allegro.pl/show_item.php?item=1896202380&watched=1&msg=Obserwujesz+aukcj%C4%99.%3Cbr+%2F%3E%0D%0ANie+przegap+jej+zako%C5%84czenia.+Ustaw+przypomnienie+w+zak%C5%82adce+%3Ci%3E%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E.&msgtoken=68945115512738b1601bef683b7441d98c4b031b0dacff8bd2d8f4e849d8f130 w rozsadnych pieniadzach ale nigdy go nie slyszalem jak to chodzi.moze podpowiecie mi czy warto sie w to ladowac??? z doswiadczenia nabytego z peugeota gdzie dokupilem naglosnienie org JBL bylo o wiele lepiej niz w serii.

dzieki za odpowiedzi poparte doswiadczeniem

Opublikowano
seria w bmw e39 i e46 jest gorsza niz podstawa w peugeotach !!! czy ktos w rejonie ostrowa wlkp (50km)ma taki zestaw w e46 i jest mozliwosc posluchania jak to chodzi?? bylbym zobowiazany!!
Opublikowano
powiem tak wg mnie szkoda kasy. gra jak gra można powiedzieć że w miare ale dokładać to to szkoda zachodu i pakowania kasy. moim zdaniem nie polecam. mam to w swoim bmw i szału na mnie nie zrobiło. brat ma audi i seryjne nagłośnienie i gra porównywalnie.
Opublikowano
Porównując do standardowego zestawu H/K gra sporo lepiej, ale z drugiej strony za tą cenę to nie wiem, czy się opłaca. Musisz sobie sam odpowiedzieć, najlepiej jakbyś miał możliwość posłuchania, jak Harman/Kardon gra.
Opublikowano
ja dodam, i nie jest to tylko moja opinia - wiadomo że standard nie gra ... z h/k jest lepiej ale jak jest h/k + professional na becker-ze to jest duuużo lepiej, wiem bo mam z kumplem identyczne fury w tych samych budach ale on ma professionala a ja biznesa, tam w ogóle inaczej dźwięk słychać i o dziwo nawet ładnie puka chwilami, tyle że cięzko dostać idealnego professionala, ale wątpie czy za te kaske bawiłbym się w montowanie hk, raczej nie, lepiej pokombinuj coś sam
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
coz skoro z profesionalem w miare daje rade to pomysle o zmianie na profa z tym ze na allegro jeszcze na niego nie trafilem. moze ktos ma na sprzedaz???
Opublikowano
coz skoro z profesionalem w miare daje rade to pomysle o zmianie na profa . czy profesional to navi 16:9 czy tez istnieje odmiana 1din?? bo z tego co sie orientuje to zmiana na 2din 16:9 to troche zabawy a nie tylko podlaczenie wtyczek - chyba ze sie myle.