Skocz do zawartości

330d Proszę o porade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na zdjęciach wygląda dobrze, mam tu na myśli szpary itp,itd resztę trzeba sprawdzić na miejscu
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Jaja sobie robisz, czy chcesz oszukać kolegę?

Bo jeśli piszesz, że auto wygląda dobrze, to ja Ci na to, że:

- kierownica z innego auta

- skóra równeż, podobnie jak i podłokietnik

- listwy ozdobne z trzech różnych aut

- i na deser - jest to przełożony angol

W takiej sytuacji myślę, że chińska felga i inne pierdoły to najmniejszy problem.

Opublikowano
Jaja sobie robisz, czy chcesz oszukać kolegę?

Bo jeśli piszesz, że auto wygląda dobrze, to ja Ci na to, że:

- kierownica z innego auta

- skóra równeż, podobnie jak i podłokietnik

- listwy ozdobne z trzech różnych aut

- i na deser - jest to przełożony angol

W takiej sytuacji myślę, że chińska felga i inne pierdoły to najmniejszy problem.

Względem mojej myśli, o której wyżej pisałem jest dobrze, odnośnie twojej jest jeszcze lepiej, kolega dowiedział się więcej.

Opublikowano
przełożony angol w dodatku wieśniak kompletny. A "szpanerska" tablica rej. w sam raz na wiejskie zabawy w remizie.
M.i.k.l.i.k.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Względem mojej myśli, o której wyżej pisałem jest dobrze, odnośnie twojej jest jeszcze lepiej, kolega dowiedział się więcej.

A to samo po naszemu?

Opublikowano

jest to przełożony angol === wygląda dobrze ha ha ha ha ha

jeszcze mi się nie podobają reflektory, nie dam ręki uciąć lecz jak dla mnie to nie są ksenony, więc po co w takim razie spryskiwacze do nich? i te spasowane listwy, po prostu malina, daruj sobie kolego to auto

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Wiadomo, nie są to xenony. Niemniej była możliwość konfiguracji fabrycznej ze spryskiwaczami, ale bez xenonów (nie odwrotnie). Trzeba rozkodować VIN, chociaż nie wiem, czy warto się stresować.
Opublikowano
zielo jak stwierdziłeś, że to anglik po przekładce, który detal to zdradził? Środek to rzeczywiście konkretny składak :| Właściciel dołożył tam moduł domykający automatycznie szyby po zamknięciu auta, więc możliwe, ze to po prostu miłośnik swojego auta, tylko bez gustu?
Opublikowano
Rejestracja epicka :mrgreen: kremowy środek z drewnianymi listwami vs kokpit ze stalowymi i szare słupki/podsufitka. Ktoś tu magikował równo :D
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

trandolf, zobacz na szóstej fotce na słupku po stronie kierowcy widnieje naklejka ostrzegawcza airbaga, umieszczana zawsze po stronie pasażera.

Dobrze to ująłeś, detal :D

Opublikowano
zielo respekt dla Ciebie za spostrzegawczość :cool2: A to, że to anglik to wyjaśnia dlaczego tak kolorowo w środku i wcale to nie świadczy o złym guście sprzedającego, a o tym, że sknerus z niego jest dobry :mrgreen: Przecież można kompletny środek kupić :lol:
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
przy jasnej skórze dolna część tablicy rozdzielczej nie powinna być z jasnego plastiku?
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...