Skocz do zawartości

Obawy - komputer nie wyświetla wszystkich komunikatów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komputer nie wyświetla mi informacji komend odnośnie zapalonych świateł i jazdy z otwartymi drzwiami,Inne działaja poprawnie.Co z tym zrobić i czy można dalej bez obaw jeździć?

:modlitwa: :cry2:

Jestem świeżo upieczonym posiadaczem e34 525,całe szczeście ze nie czytałem tego forum przed zakupem auta-potraficie(nie wszyscy)skutecznie zniechęcić :hand: Przez chwile myślałem żeby tu wogle nie zagladać bo zaczynam doszukiwać sie niedomagań w swoim wozie o których piszą zrozpaczeni bmkowcy.

BMW 525i od 340 dni---------wcześniej e23, 732i--------- tylko automat!
Opublikowano

witaj.

1. Napewno możesz tak jeździć i nic sie nie stanie, myśle że największą bolączką BMW jest głupiejąca elektronika

2. Jeżeli trafisz na dobry egzemplarz i będziesz o nią dbac, napewno bedziesz zadowolony

3. Większość z tych przypadków o których piszesz, to albo osoby które są miłośnikami palenia gumy i eksploatacji samochodu bez innych nakładów finansowych niż paliwo, albo też tacy co mieli pecha kupić takowe auto, lub po innych kombinacjach, ja moge śmiało powiedziec, że jestem super zadowolony i z czystym sumieniem moge polecic ten model :cool2:

Pozdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Spokojnie, dobrze wybrałeś, dbaj o nią, to daleko zajedziesz... i wrócisz oczywiście.

Forum... no jest ono po to między innymi, żeby opisywać problemy związane z samochodem, więc jest to komplet niedomagań w pigułce :)

Kai