Skocz do zawartości

BMW 525 TDS e34, kręci ale nie pali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hmmm jak zwykle przeglądając allegro znalazłem opisywany egzemplarz :D teraz możemy zobaczyć jak wyglądało auto :norty:

http://moto.allegro.pl/bmw-525-tds-okazja-sprawdz-i1922541505.html

Tak to dokładnie ten sam. Ale jak przeczytałeś opis to sam widzisz że nie zataiłem żadnych wad które posiada. Wręcz nawet opisałem wszystkie których nie umieściłem w temacie bo naprawę chcę sprzedać uczciwie żeby ktoś nie miał potem do mnie żalu że kit mu wcisnąłem. Więc coś w tym złego? Sam swój kiedyś pewnie będziesz sprzedawał. No chyba że regulamin forum zabrania szukać pomocy w sprawie aut które zamierza się sprzedać. Oszukać nikogo przy nim nie mam zamiaru. Pozdrawiam;)

edit//

Poza tym to ja się koledze nie mam z czego tłumaczyć bo kolega się nawet jakoś mocno w temacie nie udzielał. Jakbym miał się komuś tłumaczyć to w pierwszej kolejności byłby to pikofm. A co do auta to jakby nie to że jestem jeszcze studentem na ostatnim roku który w czerwcu zacznie żebrać o pracę u szanownych polskich pracodawców i jakby nie to że utrzymanie takiego auta trochę kosztuje bo i OC wysokie i pali trochę a ropa droga to sam bym go wziął bo już nabrałem do niego sentymentu pomimo że tylko 2 razy się nim przejechałem. Cóż, nie stać mnie bo z czego? Nie mówiąc już że mnie w tym roku ze stypendium naukowego okradli bo się przepisy zmieniły;/ A jak się nie sprzeda to na złom pójdzie bo szwagra też nie stać na utrzymanie drugiego auta. A szkoda. Toyotke mają, i to też nie nówke tylko e10 z '92 chyba.

Pozdrawiam;)