Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
A czy 1-dynki czasami nie posiadaja dogrzewacza silnika? Jak tak to szloby dolozyc pompke wody i sterownik i by chodzilo..

Posiadają funkcję REST, ale działa tylko i wyłacznie wtedy, jak silnik osiągnie odpowiednią temperaturę i na wyłączonym zapłonie...

Również jestem ciekaw jak sprawa wygląda. Jest w ogóle opcja wyposażenia w webasto jedynki przedliftowej lub poliftowej?

W żadnej opcji webasto nie było proponowane do 1er - można na własną ręke pomyśleć od 3er

Opublikowano

A powiec mi na jakiej zasadzie dziala funkcja REST?

Doposazyc w webasto zawsze mozna tylko poprowadzenie wezy kabli itp. Wydaje mi sie przy tej zabudowie silnika jest troche problematyczne.. Ale dla chcacego nic trudnego.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
unkcja reset dziala na wylaczonym silniku i dogrzewa wnetrze kabiny!musza byc spelnione dwie fiunkcje silnik musi miec odpowiednia temperature i temperatura na zwenatrz musi byc ponizej 25st!ale wiecej pisze w instrukcji