Skocz do zawartości

E36 320 Coupe 1995r Pomoc stylistyczna

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dawno mnie tu nie było ale widzę, że forma wypowiedzi niektórych forumowiczów wciąż się nie zmieniła :)

Tylko dodam od siebie, że nie ma lepszych lamp niż oryginalne, no może hella na soczewce by była lepsza, ale wg mnie i tak nie ładniejsza. Powodzenia w modzeniu ;)

Opublikowano
Jeśli chodzi o działanie klimy z ciemnymi szybami to masz racje i nikt tego nie podważa, baaa nikt o tym nie wspomniał tutaj wiec nie wiem o co Ci chodz teraz.

o to ze kolega kriss1992 sie ironicznie smieje zeby sobie koc ratunkowy przykleic dla izolacji i to zeby sie nie wypowiadal bylo do niego

Opublikowano (edytowane)
myślę że każde "upiększanie" auta elementami spoza katalogu BMW odnosi odwrotny skutek od zamierzonego,tak się ma sprawa np.lamp.Uważam że najładniejsze są przedliftowe soczewki oczywiście poza hellą cellis które jako jedyne oryginalne można kupić z homologacją xenon.Problemem jest oczywiście cena 3500zł,ale za jakość się płaci co w przypadku chińskich lamp(depo,sonar itp) jest sprawą drugorzędną. Edytowane przez green71
A little piece of heaven in my hands
Opublikowano

Każdy kolejny post z osobistymi wjazdami będzie karany ostrzeżeniem :nienie:

Niektóre posty wyedytowałem, jeden usunąłem.

Faktem jest, że zmiany, które są omawiane są nielegalne, bądź na granicy prawa, nieważne jak dobrze wyglądają i co poprawiają.

Autora tematu proszę o poprawienie tytułu, bo temat trafi do kosza!!!

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

Opublikowano

Przede wszystkim rób tak aby było legalnie.

Szyby 70% przepuszczalności

Lampy bez xenonu, chyba że takie które mają homologację na to.

A jak już uparłeś się na xenon i nikogo nie posłuchasz że NIE, to lampy Helli xenonowe, a w najgorszym wypadku oryginały soczewkowe ale wiesz że to nie jest tak jak powinno być więc decyzja należy do Ciebie.

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Panowie przepraszam że nie odpisywałem ale neta nie miałem. Buma już stoi w garażu i z prac zrobionych to:

Zaciski i tarcze od M3 (oryginały) żeby nie było że tandeta Chińska:)

Rozpórka

i przyciemnione szybki:) Tył 70% a dwie boczne przednie 30% tak że jest git:) bardzo ładnie się kontrastuje więc nie widdać różnicy aż tak dużej:) sprawdzałem szyby miernikiem policyjnym bo słyszałem że bmw ma 18% seryjnego sciemnienia. ale moja jest git:)

Mam takie pytanie:

Brat się ze mną sprzecza w kwestii:

Czy w e36 w lampach które mają soczewkę na zewnętrznej części lampy można zakładać krótkie światła. odpiszcie mu bo moje zdanie go nie przekonuje:)

za 3 tyg dodam zdjęcia ze zrobioną laleczką:) teraz stoi bez bocznej tapicerki bo wygłuszam wszystko matą:) pozdrawiam