Skocz do zawartości

318i b+g Kable i swiece opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zależy od budżetu.z tańszych kabli polecam polskie SENTECHA a świece NGK lub BOSCH
PRZEDNI NAPĘD JEST DLA DZIEWCZYNEK
Opublikowano
Dokładnie jak wyżej, ale jeżeli chodzi to na gazie to polecam cały zestaw boscha kable kupisz juz za 200 zł i świece kpl. od 80 zł do gazu. W mojej 1.6 miałem kable sentecha ale miały krótką zywotność. Kupiłem za 400 zł zestaw i śmiga do tej pory.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Że niby jak bez listwy?? Listwa musi być a jak jeje nie ma to juzjakiś magig tam ostro działał. Te świece z allegro to jakieś strasznie drogie były.
Opublikowano
A co ta listwa daje? na allegro sa kable z listwa i bez listwy, a samochód niedawno kupilem i nie wiem kto przy tym grzebał
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ta listwa dajkęże Ci przewody się nie przytopią o kolektro wydechowy i nie pałetają sie po aucie. Po za tym te drogie kpl. mają impulsator w zestawie, które te tanie nie mają.
Opublikowano
Ta listwa dajkęże Ci przewody się nie przytopią o kolektro wydechowy i nie pałetają sie po aucie. Po za tym te drogie kpl. mają impulsator w zestawie, które te tanie nie mają.

Impulasator daje się przełożyć, niestety czasami z uszczerbkiem dla samych kabli. ;) Dlatego dałem sobie z tym spokój i od dłuższego czasu mam go "podczepionego" obok kabla WN i wydaje się być OK. :mrgreen: Błędów brak na kompie.