Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Obie całkiem fajne, jednak 1sza fajniej wyposażona brakuje jedynie navi prof - wiadomo nie można miec wszystkiego ale wyglaa całkiem ładnie, druga tez nie wygląda źle jednak ceny tych aut sąbardzo niskie, ja kuowałem swoje e60 530d pół roku temu i naprawde uwierz mi że wszystkie w granicach 50 tys które oglądałem powodowały wkur we mnie bo nawet nimi nie jeździłem takie szroty...w końcu udało sie cos znaleźć jednak cena zblizyła sie do 60 ty zł...trzeba szukać - oglądać i sprawdzać w aso.
Opublikowano
dobraaaaaaaaaa to ta mniej rozbudowana;/ osobiście bym nie kupił e60/e61 z taka klima sam wygląd mnie odrobine przeraża i to jest tylko i wyłącznie moje zdanie:) generalnie podoba mi sie bardziej ta pierwsza.
Opublikowano

Info na ramce: www.autohus.de

Generalnie to jest jeden z większych brokerów/dealerów pojazdów poleasingowych i poflotowych. Często zdarza się że są również PO-przygodach :) mniejszych lub większych.

Niemniej jednak na mój gust to 203kkm to ona miała z 3-4 lata temu ;) auta które są tam sprzedawane to mają po około 150kkm przebiegu po 2-3 latach użytkowania.

Sprawdź dokładnie cały samochód, zawitaj w ASO i może dowiesz się czegoś więcej po VIN

Kiss French. Wear Italian. Drive German.