Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny potworek! Ciekawe ile kosztuje zderzak i błotniki od 1M Coupe, pewnie dużo.

Z przodu koło powinni trochę dystansem wypuścić na zewnątrz, albo dobrać felgi o niższym ET.

Patrzę 420KM i myślę - silnik z M3, tak jak w innej która tu już była pokazywana, a tu przekładka ze 135i i tuning :mrgreen:

• 7 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na ostatniej stronce widać, że fele zmienione. Nie ma się już do czego "doczepić". No, chyba że do anteny... :wink:

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.

Opublikowano

Z punktu widzenia mechanicznego fajny porojekt. W końcu zamiast dłubać w jakims kiepskim, małym silniku i liczyć na cuda, które nigdy sie nie realizują, został wsadzony duży, łatwy w instalacji, konkretny silnik. Trochę mało opisu dotyczącego mechaniki i pewne rzeczy są niejasne, ale 10 punktów za wysiłek.

Stylistyka w mojej opinii, strasznie tandetna, rodem spod dyskoteki Panderoza :) W dodatku w fatalnym kolorze :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Stylistyka w mojej opinii, strasznie tandetna, rodem spod dyskoteki Panderoza :) W dodatku w fatalnym kolorze :)

Jeszcze się taki nie urodził, żeby wszystkim dogodził! :P

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
)

Jeszcze się taki nie urodził, żeby wszystkim dogodził! :P

Każda rzecz ma swoje plusy i minusy :)

Chyba jeszcze wolno mówić o minusach, prawda? :)