Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć mam pytanie czy standardowe zderzaki da się przerobić tak aby wyglądały tak jak z modelu 4.8is??Chodzi mi o to elementy w kolorze nadwozia,czy ktoś to już przerabiał?Pozdrawiam
Opublikowano
dolanczam sie:tez mnie to interesuje bo 4.8 wyglada rewelacyjnie.mi glownie chodziloby o nadkola.te szerokie.nie wiem jak to polaczyc ze zderzakami?czy zderzak tez musi byc od 4.8 czy standart wystarczy>?moze ktos to juz przerabial???
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Rury powinny byc w tych zaznaczonych owalach. Problem polega na tym, ze uklad wydechowy w 4.8is jest troszke inny niz w reszcie. No i dzwieku nie dolozysz :)
Opublikowano

To w ramach pocieszenia, powiem wam, ze ja nie zaluje ze go kupilem :)

A tak na powaznie, juz chodzi za mna pomysl o kompresorze z ess np. Tyle, ze na razie ilosc kasy na to do przeznaczenia skutecznie powstrzymuje.

http://www.bimmerboost.com/showthread.php?5850-ESS-(esstuning.com)-BMW-N62-650i-550i-V8-Supercharger-Sneak-Peak-Coming-Q1-2011

Do 4,4 jest nawet wiecej mozliwosci :)