Skocz do zawartości

jak wyjąć skrzynke z bezpiecznikami ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich !! jestem sweizym posiadaczem BMW E36 no i spawam sobie to co czas pogryzł... i mam problem z wyjęciem tej felernej skrzynki w lewym rogu pod maską... jak to zrobić bez "nożyczek" :)
Opublikowano
z tymi małymi śrubkami dałem sobie rade.. chodziło mi o ruszenie całej skrzynki, żeby wyspawać "kielich"... podjechałem do znajomego... i trzeba to gryźć od środka mniej wiecej pod pedałami są 4 śrubki koło wiązki kabli... ja odpuściłem jej wyjmowanie bo trzeba w kablach grzebac podobno... a to nie moja bajka... pozdrawiam
  • 1 rok później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Szkoda, że dalsze losy demontażu tej skrzynki są niewiadome. Dziś ja potrzebuję taką zdemontować. :(

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.

Opublikowano
mozna to zrobic na dwa sposoby, jeden odkrecic skrzynke przy scianie grodziowej (4 śruby )i wyciagnac z wiekszościa wiazki, lub odkrecic górna pokrywe skrzynki i powypinac wszystkie bezpieczniki i przekazniki, tam kazdy rzad bezpieczników jest na osobnej listwie która można odczepic
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

jest przykrecona od wewnatrz.

Trzeba zdemontowac cześć deski rozdzielczej ktora jest nad nogami kierowcy.

I tam szukac posród kabli sróbek.... najlepiej pomacac troche;) napewno znajdziesz.

E38 728i 1999r