Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
e81 130i :twisted: Od dawna mi się coś takiego marzy (właściwie od momentu jak sprzedałem jedynkę z tego wątku i przesiadłem się do e90 xdrive w automacie ;) )... strasznie tęsknię za swoim pierwszym BMW.

Jak już założę galerię nowej, to tutaj wrzucę linka do niej ;)

Generalnie od roku (jeśli nie dwóch)... szukam takiej starej jedynki lci, na zmianę z taką jak Ty masz F30 - zresztą sam wiesz, bo nie raz gadaliśmy ;) Zawsze było wymaganie, żeby też była w benzynie (z braku opcji, przez chwilę rozważałem 123d) No i w końcu będzie jedyneczka chyba ta najzacniejsza bez turbo :D, która coś czuję, że zostanie ze mną dłużej jako drugie auto w rodzinie. Mam oczywiście ciągle jeszcze e30 jako trzecie auto na weekendy... ale do pracy potrzebuję też czegoś czym będę mógł wyjechać w brzydszą pogodę ;)

OK. Jeszcze na koniec zdradzę, że kolor LeMansBlue i środek: skóra AlaskaGrau :D

Pewnie będę mało oryginalny jak powiem, że od momentu sprzedania swojej jedynki też chodzi mi po głowie taka zabawka jak piszesz... z tym, że ja bym poszedł szerzej i jakbym nie znalazł odpowiedniej 130i to bym robił monstera i wsadził jakieś benzynowe V8 / V10 lub trzylitrowego diesla :norty:

http://www.4shared.com/download/N-TL0Wk0ce/u5pw.jpg?sbsr=29fdbbca5e3a694bc526b93bccac24c495e&lgfp=3000

Moje byłe BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=209629

Moje obecne BMW: ...

• 1 miesiąc temu...
  • Zarejestrowani