Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zarejestrowani
Opublikowano

Dzięki za polecenie :)

Na bieżnik też zwracałem uwagę przy wyborze, ale na te goodyear'y byłem zdecydowany głównie ze względu na cenę - wydawała mi się całkiem niezła.

Yokohama też fajna (chyba nawet lepsza), ale i droższa (oczywiście także do kupienia).

A teraz myślę o tej: http://www.oponeo.pl/dane-opony/goodyear-eagle-f1-asymmetric-2-225-45-r17-91-y-mfs (chyba nowsza wersja tamtej poprzedniej, nie jest już taka ładna, bo asymetryczna, ale cena też nie najgorsza ;) )

Zdaje się, że ją widziałem w opisie u Hipo i polecał :) Ktoś coś ciekawego o niej powie?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ja Ci powiem ja mam teraz opony na wykonczeniu io to jest jazda!!!!

boki leca piekne ,czesto wylanczam dtc :norty:

piekna sprawa polecam tylko ostroznie na mokrym,cobys nie kupil to to co pokazujesz to juz wysza polka :cool2:

• Zarejestrowani
Opublikowano
No ja też mam na wykończeniu i fajnie się lata :) bo nie szkoda ;) Ale na autostradę strach wyjechać, bo mimo że bieżnik jeszcze jest to guma już za stara - boję się jakiegoś strzału.
  • Zarejestrowani
Opublikowano
Na autostradzie to trochę ciężko wpaść w poślizg ;) Pisząc o strzale miałem na myśli pęknięcie opony.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na autostradzie to trochę ciężko wpaść w poślizg ;) Pisząc o strzale miałem na myśli pęknięcie opony.

idzie uwierz mi idzie :wink:

• 3 tygodnie później...
  • Zarejestrowani
Opublikowano

To ja się pochwalę... że przyjechał dzisiaj do mnie kurier :D

Jak zamontuję to co zakupiłem to się pochwalę zdjęciami no i info co to jest ;) (na razie tak tajemniczo, co by efekt zmiany był lepszy) Powiem, że od dawna na to chorowałem - mam nadzieję, że mocno mi podniesie radość z jazdy :D

• Zarejestrowani
Opublikowano
Nieee... kiere mam M-pakiet, multifunkcja ;) Coś większego :D I bardzo dobrze uzupełniającego moją kierownicę :D
  • Zarejestrowani
Opublikowano

Wyobraź sobie, że jeszcze nie kupiłem :?

Masakra ;) Miałem kupić goodyear eagle f1 asymetric 2 ale nie byłem do nich przekonany... podjechałem przy okazji do swojego gumiarza i no zaczął mi zachwalać michelin primacy hp... no i tak się zastanawiałem, zastanawiam i ciągle jeżdżę na starych :) A zamiast opon kupiłem coś innego, ale opony też w końcu kupię :)

Ale tak jak piszesz wrzucę 4x225 - te micheliny występują w rozmiarze 205, ale są 200 zł droższe :duh: Więc nie ma sensu ;)

Opublikowano

To pochwal się zdjęciami jak będą wyglądać :) ja kupiłem z run flatami felgi te same co Ty, w dobrym staniem jeszcze, więc może w przyszłym roku zmienię na zwykłe.

No i jak będzie dobrze wyglądać to wsadzę wszystkie takie same:)

.

• Zarejestrowani
Opublikowano

Dobrze piszesz ;)

Ale były 2 komplety... jeden też mi ktoś gwizdnął, ale wziąłem drugi komplet, który niby był droższy.. ale utargowałem do ceny tego pierwszego ;)

• Zarejestrowani
Opublikowano
pewnie fotele m-pakietowe ktore byly na alledrogo i ktos mi je gwizdnal :mrgreen:

Tu masz jeszcze jedną aukcję na podobne egzemplarze i nawet taniej ;) : http://allegro.pl/show_item.php?item=2466330716

Tylko, że bez podgrzewanych foteli... nie wiem jak u Ciebie z tym w aucie.

Opublikowano
pewnie fotele m-pakietowe ktore byly na alledrogo i ktos mi je gwizdnal :mrgreen:

Tu masz jeszcze jedną aukcję na podobne egzemplarze i nawet taniej ;) : http://allegro.pl/show_item.php?item=2466330716

Tylko, że bez podgrzewanych foteli... nie wiem jak u Ciebie z tym w aucie.

fajne widzialem je jez na allegro :) tylko martwia mnie plamy nie wiadomo z czego te ciemne plamy bo te jasniesze na 100 od wody ;p

a co do grzania pup :) nie potrzeba mi takiego ynalazku:) n chyba ze bedzie pelna skorka :)

• Zarejestrowani
Opublikowano

Taki mały update... w końcu kupiłem nowe oponki:

4x Michelin Primacy HP 225/45R17 91V

Jestem bardzo zadowolony ze zmiany, no ale nie ma co się dziwić jak jeździłem na oponach w kiepskim stanie. Bardzo odczuwalny jest spadek oporu toczenia... auto teraz płyniee... :) Są trochę miększe niż te co miałem, ale trakcja jak dla mnie bez zarzutu.

• 1 miesiąc temu...