Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kupilem niedawno bmw 520 z 2006 roku z przebiegiem 170 tys i dopiero zaczelem czytac o awaryjnosci tych modeli i az sie spocilem bo zaczyna sie z kołm dwumasowym turbina i najlepsze w tym wszystkim to wał korbowy,gdzie wyczytalem ze wymiana to 10 tys zlotych,czy mozecie sie podzielic opiniami na temat tego model,chodzi mi o awaryjnosc tych czesci.dzieki
Opublikowano
wał korbowy w silniku M47N2? pierwsze słysze. Z tego co kojarze w wersjach 177 Km z początków produkcji coś bylo nie tak z łancuchem rozrzadu i możliwe, ze trzeba było tez wymienić wał. Ale z pewnością nie jest to koszt 10 tys PLN, chyba, że w ASO

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
kupilem niedawno bmw 520 z 2006 roku z przebiegiem 170 tys i dopiero zaczelem czytac o awaryjnosci tych modeli i az sie spocilem bo zaczyna sie z kołm dwumasowym turbina i najlepsze w tym wszystkim to wał korbowy,gdzie wyczytalem ze wymiana to 10 tys zlotych,czy mozecie sie podzielic opiniami na temat tego model,chodzi mi o awaryjnosc tych czesci.dzieki

Twojego modelu to nie dotyczy, masz silnik 163KM. Jak już pisał kolega wcześniej do dotyczy to silników 177KM w wersji LCI z początku produkcji.

PS. Mam ten sam silnik co ty i wszystko śmiga jak naeży :mrgreen:

Opublikowano
zawsze tak jest jak się czyta jakieś forum a to dlatego, że ludzie zawsze przychodza na forum z problemami a nie kiedy wszystko jest jak trzeba. Czy ktoś widział wpisy, jeżdze 2 lata i jeszcze nic mi sie nie popsuło?

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv