Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

harmann to jest dźwięk gra podobnie jak bose

mój kolega ma audi a4 i tam ma bose jak posłuchałem jak to gra to żal było wysiadać z tego auta to jest to bez komentarza

Opublikowano
mysle ze troszke przesadziles ,bose chyba jest lepiej zestrojone w a4,kiedys sluchalem w salonie w nowym a4,ale mnie harman wystarcza ,mialem go w porzednim , CI, i bylo ok,tyl faktycznie wpada w rezonas ,ale cos tam usztywnilem i bylo w miare ,myslalem,ze tylko moj tak ma,ale mam zapytanie do sympatycznego lukasza pl,czy kable do wzmacnicza hk 12v+,wstarczy pociagnac z plusa od radia czy mozna od akumulatora bezposrednio to sa dwa +,do amp hk i do mini wzacniacza tubie .
Opublikowano
mysle ze troszke przesadziles ,bose chyba jest lepiej zestrojone w a4,kiedys sluchalem w salonie w nowym a4,ale mnie harman wystarcza ,mialem go w porzednim , CI, i bylo ok,tyl faktycznie wpada w rezonas ,ale cos tam usztywnilem i bylo w miare ,myslalem,ze tylko moj tak ma

Zgadzam sie sprzet samochodowy Bose przewyzsza HK i to zdecydowanie.

Drzenie glosnikow w tylniej polce to chyba najwieksza bolaczka systemu HK w e46.

,ale mam zapytanie do sympatycznego lukasza pl,czy kable do wzmacnicza hk 12v+,wstarczy pociagnac z plusa od radia czy mozna od akumulatora bezposrednio to sa dwa +,do amp hk i do mini wzacniacza tubie .

Nie za bardzo zrozumialem o co ci chodzi w tym pytaniu z olbrzymia iloscia przecinkow :lol:

Nie wiem dokladnie co chcesz zrobic. :?: Jezeli chodzi ci o zasilanie wzmacniacza HK to wszystko co potrzebne jest we wtyczce wpinanej wlasnie we wzmacniacz. Nie polecam podlaczania zasilania (do wszelkiego rodzaju wzmacniaczy) rownolegle z zasilaniem HK. Jezeli chcialbys razem z uruchamianiem radia uruchamiac jakies dodatkowe urzadzenie to do tego nadaje sie bialy kabel w wiazce dochodzacej do HK. Bron Boze nie wykorzystuj tego przewodu jako zrodla zasilania tylko jako sygnal do sterowania zalaczaniem (przekaznik). Wlasnie w tym bialym kablu pojawia sie 12V w momencie przekrecenia kluczyka w pozycje 1.

Jezeli to nie to to sprecyzuj dokladnie o co ci chodzilo.