Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam problem mialem stluczke w tylna lewa cwiartke kolo jest troszke przesuniete na dole do przodu jakby wahacz, problem natomiast jest wtym iz zablokowala sie skrzynia nie wiem jaki bieg poniewaz lewarek jest strasznie twardy ruszyc sie nim nie da uderzenie bylo podczas startowania i byl 1 bieg wbity, jaka moze byc przyczyna tego i jak to naprawic czy to jest most lub skrzynia do wymiany zcy moze to byc cos mniej wartosciowego do roboty felga rowniez sie skrzywila a i pekla opona ktora trze o cwiarte bo jest krzywa troszke w dolnym roku od strony drzwi.aha auto nie reaguje na sprzeglo i nei chce jechac ani do przodu ani do tylu, wiem ze w tyle do wymainy bylo lozysko bo strasznie huczalo prosze o porade jak sprawdzic jaka to mzoe byc usterka najlatwiej i ewentualne porady.
Opublikowano
juz znalazlem zrodlo problemu silnik wypadl z poduszek i skrzynia rowniez tylko jest problem nie wiem jakim wsyzstko jest dosiebie podpiete i wal nie jest krzywy i nie wiem co moglo sie przesunac ze tak wszystko zostalo wybite silnik jest o ponad 1cm wysuniety do przodu lacznie ze skrzynia i walem sadze ze most sie przesunal ale nie widze na nim zadnego pekniecia czy tez rowniez urwania skrzywienia na nim jak i na sankach i mocowaniu kola stoja na swoim miejscu i tu wlasnie jest 2 problemco sie stalo bo bez wykrecenia walu nie cofne tego wszystkiego spowrotem a nastepnie wal nie wejdzie bo bd za dlugi ma, wiem ze poloska lewa jest zgieta bo to zauwazylem prawa rowniez troszke. Ma ktos jakis pomysl jak podpiac caly wal ?? silnik wroci na swoje miejsce skrzynia rowniez wiec mozliwe ze sanki sie przesunely tylko czy to mozliwe ze tego nie widac ??
Opublikowano
juz znalazlem zrodlo problemu silnik wypadl z poduszek i skrzynia rowniez tylko jest problem nie wiem jakim wsyzstko jest dosiebie podpiete i wal nie jest krzywy i nie wiem co moglo sie przesunac ze tak wszystko zostalo wybite silnik jest o ponad 1cm wysuniety do przodu lacznie ze skrzynia i walem sadze ze most sie przesunal ale nie widze na nim zadnego pekniecia czy tez rowniez urwania skrzywienia na nim jak i na sankach i mocowaniu kola stoja na swoim miejscu i tu wlasnie jest 2 problemco sie stalo bo bez wykrecenia walu nie cofne tego wszystkiego spowrotem a nastepnie wal nie wejdzie bo bd za dlugi ma, wiem ze poloska lewa jest zgieta bo to zauwazylem prawa rowniez troszke. Ma ktos jakis pomysl jak podpiac caly wal ?? silnik wroci na swoje miejsce skrzynia rowniez wiec mozliwe ze sanki sie przesunely tylko czy to mozliwe ze tego nie widac ??

bmw_e36 może, a w zasadzie na pewno dobry z Ciebie człowiek :) i w dodatku auto jest nie "halo"ale napiszę szczerze. ;)

Jestem zmęczony, jest już dla mnie późnawo, żona mnie lekko podenerwowała :mrgreen: ... i nie mam ochoty tego czytać i rozszyfrowywać! Weź tam postaw chociaż przecinki i kropki!! No sorry. Mało komu zechce się czytać takie bazgroły.

BTW

No dobra. emir55 dobrze gada. Wejdź pod auto i naprawdę szczegółowo przypatrz się czy nic się nie poprzesuwało.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.