Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, od dwóch dni nie działa u mnie w aucie dmuchawa, początkowo przy słabym nawiewie było słychać jak sama delikatnie zwiększa i zmniejsza siłe dmuchawy a teraz zero. Bezpiecznik sprawdzony, jest git, co może być jeszcze i jak to naprawić?
Opublikowano
wiesz może gdzie go dokładnie znajde, wiem że jest on pod schowkiem ale dokładnie nie mogę go znaleźć. Na forum jest opis gdzie się znajduje ale to w bmw e39 a nie w x5.
Opublikowano
wszystko ok, już go znalazłem. Po wyciągnięciu go i ponownym włożeniu wszystko działa, ciekawe jak długo?
Opublikowano
Witam! Kolego barti801 jeżeli znalazłeś gdzie on sie znajduje to podziel się tym odkryciem z innymi. Być może zaoszczędzi to niejednemu z nas w przyszłości czasu, pieniędzy i kłopotów. Myślę, że nasze forum jest w dużej mierze właśnie po to, by sobie nawzajem pomagać i ułatwiać tym samym i tak ciężkie życie. Pozdrawiam serdecznie! :wink:
Opublikowano
wszystko ok, już go znalazłem. Po wyciągnięciu go i ponownym włożeniu wszystko działa, ciekawe jak długo?

no dokładnie jak mówi łowca - napisz gdzie to siedzi i co trzeba zdjąć aby się tam dostać.

Opublikowano
jeż w x5 znajduje się w podobnym miejscu co e39, trzeba odkręcić cały schowek, wypiąć dywanik co jest przy konsolecie(dolny). Po wyjęciu schowka znajduje się on z lewej strony, następnie trzeba go wypiąć i po problemie.