Skocz do zawartości

x5 nie działa dmuchawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, od dwóch dni nie działa u mnie w aucie dmuchawa, początkowo przy słabym nawiewie było słychać jak sama delikatnie zwiększa i zmniejsza siłe dmuchawy a teraz zero. Bezpiecznik sprawdzony, jest git, co może być jeszcze i jak to naprawić?
Opublikowano
  • Autor
wiesz może gdzie go dokładnie znajde, wiem że jest on pod schowkiem ale dokładnie nie mogę go znaleźć. Na forum jest opis gdzie się znajduje ale to w bmw e39 a nie w x5.
Opublikowano
w e39 wiem gdzie jest ale w x5 już nie
Opublikowano
  • Autor
wszystko ok, już go znalazłem. Po wyciągnięciu go i ponownym włożeniu wszystko działa, ciekawe jak długo?
Opublikowano
Witam! Kolego barti801 jeżeli znalazłeś gdzie on sie znajduje to podziel się tym odkryciem z innymi. Być może zaoszczędzi to niejednemu z nas w przyszłości czasu, pieniędzy i kłopotów. Myślę, że nasze forum jest w dużej mierze właśnie po to, by sobie nawzajem pomagać i ułatwiać tym samym i tak ciężkie życie. Pozdrawiam serdecznie! :wink:
Opublikowano
wszystko ok, już go znalazłem. Po wyciągnięciu go i ponownym włożeniu wszystko działa, ciekawe jak długo?

no dokładnie jak mówi łowca - napisz gdzie to siedzi i co trzeba zdjąć aby się tam dostać.

Opublikowano
  • Autor
jeż w x5 znajduje się w podobnym miejscu co e39, trzeba odkręcić cały schowek, wypiąć dywanik co jest przy konsolecie(dolny). Po wyjęciu schowka znajduje się on z lewej strony, następnie trzeba go wypiąć i po problemie.
Opublikowano
na chwilę pomoże ale zawiedzie w najbardziej nieoczekiwanym momencie