Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie wiem czy w tym przypadku działa czy nie... ale jesli zmniejszysz siłę nawiewu do końca to na wyświetlaczu NIC nie będzie, będzie pusty.

Pozdrawiam,

Piotrek

Opublikowano
a no dzięki, bo właśnie nie wiedziałem. A jeszcze jedno, miałby ktoś może jak coś na sprzedanie taki przycisk jak jest na photo ułamany? :p
Opublikowano

watpie abys gdziekolwiek dokupil sam przycisk raczej tylko z panelem sterowania bo co komu po panelu jak sprzeda Ci sam przycisk... wtedy juz nikt tego nie kupi ;]

Wiem z doswiadczenia u siebie po czesciach . Tylko i wylacznie podjerzewam ze całość Ci sprzedadza.

Ewentulanie aby zaoszczedzic kup sobie uzywany panel ale uszkodzony nie działąjacy o ile ten bedzie dobry co jest w tej e39 i wtedy z uszkodzonego sobie przełóz zaoszczedzisz na kosztach

Opublikowano
watpie abys gdziekolwiek dokupil sam przycisk raczej tylko z panelem sterowania bo co komu po panelu jak sprzeda Ci sam przycisk... wtedy juz nikt tego nie kupi ;]

Wiem z doswiadczenia u siebie po czesciach . Tylko i wylacznie podjerzewam ze całość Ci sprzedadza.

Ewentulanie aby zaoszczedzic kup sobie uzywany panel ale uszkodzony nie działąjacy o ile ten bedzie dobry co jest w tej e39 i wtedy z uszkodzonego sobie przełóz zaoszczedzisz na kosztach

Można kupic w aso same przyciski ale tylko w komplecie :)

Ktoś już kiedyś o tym pisał i pamietam że ich cena jest taka że rzeczywiście bardziej opłaca się kupić używany panel.