Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam BMW 320d Touring 2001 r w kolorze czarnym . Chciałbym ją trochę odświeżyć poprzez przyklejeniu listew ozdobnych . Proszę o porady może jakieś zdjęcia gdzie najlepiej będzie to wyglądało .Myślałem tylko o cienkim pasku nad czarną listwą przechodzącą przez środek drzwi ?

Co o tym sądzicie

link do listwy którą chcę zakupić

http://allegro.pl/samochodowa-listwa-ozdobna-6-chrom-elastyczna-i1797171173.html

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wyjąłem z szafy moją laleczkę voo-doo. Jak tylko założysz to badziewie i dołączysz tym samym do wrogiego klanu WT (wiejski tuning), wbijam lalce szpilkę w oko :wink:

A poważnie, bo z zabawy lalkami już wyrosłem, weż się za jakieś dobre koło, obniżenie lub program, jeśli koniecznie chcesz coś zmieniać, bo tym chrom stajlem zepsujesz ładne auto.

Opublikowano
te srebrne listwy to standardowa opcja wyposażenia w 330d/i. można takie nabyć oryginalne od tego modelu, z demontażu albo nowe w ASO. polecam dużo bardziej niż jakąś badziewną listwę na metry...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeśli to ma być na środku drzwi, jak pisze autor, to poprawcie mnie, ale dotąd myślałem, że ori tylko w coupe :?:

Nie mówię o listwach zgarniających lub tych od góry wzdłuż auta.