Skocz do zawartości

320d Preparat na trzeszczące uszczelki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od jakiegoś czasu zmagam się z trzeszczeniem w okolicach przednich szyb . Myślę że są to uszczelki . Czy istnieje jakiś preparat na zniwelowanie tej uciążliwej i [MOD: zapraszam do lektury regulaminu, zwłaszcza punkt o wulgaryzmach :evil: ] usterki ?

Opublikowano
Witam

Od jakiegoś czasu zmagam się z trzeszczeniem w okolicach przednich szyb . Myślę że są to uszczelki . Czy istnieje jakiś preparat na zniwelowanie tej uciążliwej i [bAD]... usterki ?

tak istnieje :cool2: ja używam preparatu z autolandu do uszczelek i co 2-3 mycia aplikujego na wszystkie uszczelki i jest cisza :cool2: rano sprawdze dokładnie jak sie nazywa:D

Opublikowano
Wystarczy poszukac troche a nie isc na latwizne....zawsze zanim zaczniesz pisac nowy temat zobacz w wyszukiwarce czy niema takiego...podsylam ci bo troche bylo pisane na ten temat...viewtopic.php?f=69&t=35797
Opublikowano
ja nasmarowalem kiedys w swoim 320D lenorem.Spokoj caly rok.
Opublikowano
silikon może się kleić i brudzić potem, pomijam że niby najwłaściwszy jest w mrozy żeby uszczelki nieprzymarzały, ale czy jest odpowiedni na trzeszczące uszczelki..., śmieszne bo śmieszne ale wiem ze wazeliną smarują też, na lepszą prace uszczelek i na zimę