Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam...Mam mały problem z autkiem ponieważ jak odpalam na PB i przełanczam na LPG to i tak spala PB proszę o jakieś porady???? Edytowane przez kamilko1992
Opublikowano

Na pełnym baku lpg Spali pb 10 litrów

Nawet juz odłanczałem pompke paliwa i dalej to samo ten guzik co jest od przełanczania na pb lub lpg to jak wezme na lpg to i swieci sie pb

Opublikowano

hmm 10 litrów razem z tym kiedy odpalasz auto?Auto normalnie jeżdzi czy muli i szarpie??

po ty co piszesz to wygląda na trafiony sterownik instalacji lpg lub sam przełącznik

Opublikowano

Auto buja na obrotach nierasz szarpie a co ma ten sterownik do tego ze pali pb to by w ogóle na lpg nie chodził?

A jak można to sprawdzić czy sterownik jest zepsuty lub ten włącznik??

Opublikowano (edytowane)
Po pierwsze kamilko1992 to tytuł- viewtopic.php?f=68&t=120678.Po drugie nie piszemy jednego postu pod drugim :nienie: ,tylko edytujemy poprzedni.Takie są zasady forum- viewtopic.php?f=68&t=135491. Edytowane przez ŁYSY.BMW.E36
Opublikowano
sterownik nie odcina paliwa i podaje i to i to,ale skoro szarpie to może być zatarty jeden wtrysk w pozycji otwartej i będzie zalewał.Najlepiej jak odpalisz i przełączysz na lpg odłacz listwe wtryskową i zobacz czy bedzie tak samo
Opublikowano
Proszę poprawić tytuł tematu na właściwy i nie pisać postu pod postem, tylko edytować poprzedni!!! Inaczej temat ten zamknę tak, jak zamknąłem poprzedni, a Ty zarobisz ostrzeżenie...

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png