Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Planuje wymiane lusterka lewego tylko szkla bo jest juz zajechane na dole i szpeci wiec zadzwonilem do ASO i popytalem o cene i szczena mi opadla zawolali 370zl z innego zrodla troche taniej 340zl to jakas masakra,macie jakas alternatywe gdzie znalezc dobre szkla oczywiscie podgrzewane i asferyczne jak zmienie to od razu dwa bo nie usmiecha mi sie placic 340 zl za samo jedno szklo,a na allegro troche jest tego ale pewnie wiekszosc made in china.
Marcin
Opublikowano
widzialem jest duzo na allegro , i PODOBNO nie odbiegaja od ori , taki sam kolor wkładu , sam bede musial kupic , lepiej spróbowac i wywalic 20zl + koszt przesyłki czy 340 ? sam odpowiedz na to pytanie :)
Opublikowano (edytowane)
Wlasnie to co niby te orginaly maja lepsze wlasciwosci,jestem ciekaw jak tam te z allego zamienniki jesli macie sprawdzone linki to podrzuccie cos. Edytowane przez marcin78uk
Marcin
Opublikowano

Witam zadzwon do ASO Gdańsk www.bmw-zdunek.pl [email protected] ceny tansze niz w ASO warszawa zwlaszcza na starsze modele. Na niektorych czesciach dał mi -30% od ceny z ASO Warszawa i tez org.

Odnosnie org a zamiennik musisz dokladnie sprawdzic jaki to wklad jest.. Jesli masz zamiar sprzedac auto za jakis czas to nie kupuj org bo nikt ci za to nie odda.. Np zaciski od bmw org 904zł i jak bys chcial 4 szt to prawie 4 tys zaciski org nowe taki dalem przyklad.

Ostatnio kupywalem klocki przednie + czujnik ATE. Jakosc lepsza niż org BMW bo dla BMW robi klocki Bosch a Bosch kibel jakość duzo tansze sa niż ATE. Placisz za utrzymanie serwisu i za to ze w pudelko od BMW wlozyli takie same klocki bmw mozna kupic Boscha w sklepie tansze sa niz ATE. przyklad za ok 290zl masz 1 szt tarczy po rabacie a za 180zl masz 1 szt tarcz NACINANE wentylowane ATE duzo lepsza firma, jakość niż Bosch BMW ktore nie sa nacinane tylko normalne gorzej hamuluja..

Nie wiem co za firma robi wklady do lusterek tez mam ten sam problem auto z 2005r a mam wylewy pod wkladem lusterka podobno to normalne czesto tak sie dzieje... narazie nie zmieniam bo tez musialbym 2 szt kupic..

Opublikowano

tak ceny w ASO powalają , miałem to samo co ty

kupiłem na allegro za 80 zł 2 szt podgrzewane itp z bajerami tak jak w ori , rok czasu i nic się nie dzieje z nimi , moim zdaniem nie ma sensu wydawać 340 zł za szt za ori,