Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

cene masz TERAZ dobrą.

to nie passat TDI żeby zszedł od ręki.

musisz czekać

Opublikowano
A co tak te TDi,DP schodzą od reki? :nienie: ja sprzedawałem 1.9TDI i nie było tak wesoło ludzie najlepiej by chcieli kupić za połowę ceny :norty: i jeszcze wybrzydzają
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chyba Krzyśku i Bonde odwiedzę Was ;)

zapraszam :norty:

No Panowie cene musi chyba isc w gore bo wszyscy z forum jak mi pisza na pw czemu tak tanio co trzeba naprawic :mrgreen:

Opublikowano

Forum jak forum ale szefie mam 2 lata młodsze auto z dwoma kompletami kółek w tym jedne 18 (263) i ludzi chętnych zbyt wielu nie ma.Szczerze ludzi nie interesuje , że turbo świeże , że dwumasa i sprzęgło ma 10k przelotu nie wpominając o zadbanym i doinwestowanych aucie. Co zrobisz taki rynek jest zje..y przez masę śrutów targanych z niemiec w atrakcyjnych cenach...

Powoli dochodzę do wniosku , że lepiej będzie zajeździć.

Chłopcy mają ręczny a mężczyźni tylny napęd....
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No zgodze sie z Toba mam kumpla co sprowadza auta,jest zasada ma sie blyszczec przebieg ponizej 200tkm i tani ,i takie im robi :norty:

To ze dzwonia ze cos nie tak to juz inna sprawa...

Opublikowano
Mój znowu potrafi tak zgnoić samochód , że szok. Jak on sam twierdzi jeżeli auto jest warte np 30 tyś a ktoś chce za 20tyś to on tak je umorduje ,że więcej nie będzie warte. Co ciekawe on te umęczki sprzedaje bo zwykle polaczki chcą się pokazać w budzie a jak wygląda reszta to już spada na drugi plan. Byle sąsiad zazdrościł :)
Chłopcy mają ręczny a mężczyźni tylny napęd....
Opublikowano
Mój znowu potrafi tak zgnoić samochód , że szok. Jak on sam twierdzi jeżeli auto jest warte np 30 tyś a ktoś chce za 20tyś to on tak je umorduje ,że więcej nie będzie warte. Co ciekawe on te umęczki sprzedaje bo zwykle polaczki chcą się pokazać w budzie a jak wygląda reszta to już spada na drugi plan. Byle sąsiad zazdrościł :)

http://cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif dobre..

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Krzysiek, widzialem Twoja jedynke na miescie :D Jak Ty zmiesciles to kolo z tylu? :norty: :lol:
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Maly wpis bo dawno nic nie pisalem tutaj :norty:

Ostatnio wymineione wszytskie filtry na hengsta, olej millers,kolo pasowe corteco,paski getsa,rolki getsa :norty:

Przy okazji umyty silnik ,chlodnice powietrza klimy ,ic ,podwozie ,zabezpiecznie plastikow silnika dresingiem :norty:

Na dniach bedzie pranie wnetrza i odswiezenie lakieru i jakis wosk moze cqurza,jak dam rade zrobie foto relacjie :mrgreen:

Opublikowano
Chciałem popatrzeć, jak te czarne nerki wyglądają na niebieskim aucie, ale nie wkleiłeś ani razu fotki całego auta z nimi?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Panowie poprawie sie niedlugo :cool2:

Musze nowe emblematy zmaowic bialo czarne bo tamte przez zime ,szlak trafil :mad2:

• 3 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dawno nic nie pisalem przez ten okres wymienielm laczniki przod oraz dzisaij zamowielm palniki jutro je zaloze zobaczymy jak swieca :norty:

Odpukac tylko leje paliwo i jezdze :cool2:

NIedlugo bede wymienial tarzce i klocki nie mam pojecia na jakie :mad2: oraz przewody hamulcowe ...

Opublikowano
mysle ze do 118 stki wystarczyłyby od 130i ;) pamietajmy ze zima idzie :P a ja musze przez te hamulce z 335d 18" na zime szukac :P