Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
koleszka zaczyna szukac e32 i dzisiaj w auto komisie natknelismy sie na e32 calkiem nizla klimatronik skora tylko wyje tylny most z tego co mowil gostek ktoiry sprzedaje dokladniej ogladne ja w sobote ogolnie autko wyglada niezle ale ta cena mnie troche zbila z tropu to jest 88 rok co wy na ten temat sadzicie i jakie sa koszta mostu

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano
a zarejestrowana jest ? W Niemczech mozna kupic taką w okolicach 1000 E ( z jakimis drobnymi mankamentami ) , wiec czemu nie ...
Opublikowano

Nie ma co gadac - pojedz, obejrzyj, bedziesz wiedzial.

Czasem komus zalezy na tym, zeby szybko sprzedac, ale najczesciej oczywiscie trafia sie na kompletny gruz. Ale ostroznosc przy kupowaniu samochodu jest ZAWSZE wskazana, niezaleznie od ceny.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
moim zdaniem to musi byc zupelny złom. innej mozliwosci nie widze. Moj brat dostal za swoja 750 po dachowaniu 5000! wiec jak cala moze kosztowac 4000???

Prowadzę sklep z częściami do samochodów.

[email protected]

www.czescidobmw.pl

Opublikowano
Niech bierze będziemy mieli tanie części :D :D . Sama skóra jeżeli jest elektryczna kosztuje ponad 1000pln . A tak poważnie ile ma najechane? Bo na mobile e32 za cene poniżej 1000euro to można poszleć ale zawsze coś im dolega. Jeżeli teraz policzysz koszt transportu i naprawy to wychodzi już sumka za którą można znaleźć cos u nas.
Opublikowano
najechane ma licznikowo okolo 300tys a na 1 rzut oka to kurewsko wyje tylny most a tak to pozatymnawe niezle chodzi

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano
jeżeli jest juz parę lat w polsce, a z tego co piszesz to jest to ja bym nie brał (oczywiście tylko na podstawie tego co piszesz) dojechany most swiadczyć może o nadmiernym wciskaniu gazu w podłogę a następny jest silnik a ja już to przerobiłem. dodatkowo niesystematyczne wymiany filtrów itp. to morderstwo dla wszystkiego co pod maską. no i cenka, ja w żadne okazje nie wierzę bo nic w życiu jeszcze nie kupiłem okazyjnie z czego bym się cieszył. ale zaprawdę mówię ci niech bierze będziemy mieli części, ja potrzebuję tapicerę. :lol: :lol: