Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Pytalem kiedys o to na forum, lecz w innym temacie i nie uzyskalem odpowiedzi wiec zapytam jeszcze raz.

Mam u siebie w e34 czerwone kierunkowskazy jak na foto ponizej. Nie jest to zadna amerykanska wersja. W sumie nie sa one do konca czerwone, widac pomaranczowe nalecialosci. I w zwiazku z tym mam pytanie, czy ktos wie czy to jest oryginalne roziwazanie czy jak? Zaznacze ze widzialem juz na allegro 2 szt E34 z takimi lampami i obie mialy taki sam kolor nadwozia jak moja, czyli Calypsorot Metallic. Na poczatku myslalem ze ktos sam to przerobil, ale jak znalazlem na allegro egzemplarze z takimi lampami to zglupialem.

http://img571.imageshack.us/img571/1895/dsc04932u.jpg

http://img225.imageshack.us/img225/6736/dsc04956l.jpg

Opublikowano

Lampy zostały pomalowane czerwonym MOTIP zapewne - dość często stosowana modyfikacja szczególnie w Touring-ach.

Pozdrawiam

Opublikowano
jesli cale lampy sa czerwone - to wersja amerykanska z emblematem HELLA. mam zalozone u siebie + pomaranczowe zarowki .. lekko przebija innym kolorem. Do tej pory przy kontrolach nikt sie nie doczepil :) a czy maluja czy co robia to Ci nie powiem. Jesli kupisz czerwone lampy to licz sie, ze sie przyczepia w rutynowej kontroli czemu lampy sa czerwone.. wlaczasz awaryjne ze stopem i jest roznica :)
Opublikowano
jesli cale lampy sa czerwone - to wersja amerykanska z emblematem HELLA. mam zalozone u siebie + pomaranczowe zarowki .. lekko przebija innym kolorem. Do tej pory przy kontrolach nikt sie nie doczepil :) a czy maluja czy co robia to Ci nie powiem. Jesli kupisz czerwone lampy to licz sie, ze sie przyczepia w rutynowej kontroli czemu lampy sa czerwone.. wlaczasz awaryjne ze stopem i jest roznica :)

Ty masz typowo czerwone, widzialem takie. Kierunek jest taki jakby matowy, bez polysku w porownaniu do reszty lampy. Zreszta widac to na zdjeciach. U mnie nie sa do konca czerwone, a tym bardziej migają na pomaranczowo wiec mogą mnie cmoknąc przy jakiejkolwiek kontroli.

Czyli wychodzi na to ze ktos je pomalowal.