Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, jak nastawić godzinę w małym BC w e36? Czy ktoś ma taką wiedzę? Proszę o pomoc. :mad2:

fiski e36 '95 czarna z czerwonym wnętrzem.

Opublikowano
Naciśnij i przytrzymaj przycisk UHR do momentu, aż zacznie migać kropecka lub kropki pomiedzy godziną, a minutami na wyswietlaczu i wtedy ustawiaj czas. Dla potwierdzenia nacisnij ponownie ten sam przycisk UHR. To samo dotyczy daty.
Opublikowano
Wydaje mi sie że dla potwierdzenia/zapamiętania należy nacisnąć przycisk SET :wink: a nie UHR/DAT ;)
Opublikowano

wielkie dzięki kolego, niby proste ale jak się nie wie to kłopot. Próbowałem różnych kombinacji ale bez efektu. Jaszcze raz dzięki, bardzo mi pomogłeś.

pozdrawiam

fiski

Opublikowano

Dzięki johnny za poprawkę.

Jestem wzrokowcem a tego typu urządzeń mam wiele w mysli i występowanie przycisku SET wyleciało mi z głowy, bo zawsze go brudnym paluchem zasłaniam i gdy przychodzi się zastanowić w myślach nad kolejnością to wszędzie brud dostrzegam :D