Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam dziwną przypadlosc ze swiatlami przeciw-mgielnymi (tylnimi) po poprzednim wlascicielu. Na poczatku jak kupowalem auto niezauwazylem tego, ale pozniej dopatrzylem sie ze po wlaczeniu ogolnie switalem mijania musze miec wcisniety przycisk od swiatel przeciw mgielnych. Chodzi o to ze jak wlacze swiatla, a nie mam wcisnietego przycisku od swiatel przeciwmgielnych (jak niepali sie ikonka na desce rozdzielczej) to swieca mi sie tylko swiatla przednie i tylnie po prawej stronie!!!! Natomiast jak uruchomie przecimgielne to pala sie wszystkie ( czyli mijania i postojowe ) natomiast tylnie przeciwmgielne jakby wogole byly odlaczone , NIE MA ICH . Z tylu mam zalozone swiatla ala lexus. Patrzylem czy wszystkie kabelki dochodza i czy zarowki ok ale na pierwszy rzut oka wszystko gra. Podsumowujac bez wlaczonych przeciwmielnych nie mam aktywnych swiatel po lewej stronie. MA ktos jakis pomysl?? Pozdrawiam
Opublikowano

Po 1 kolego to nie ma BMW 320is tylko 318is

Co do problemu to miałem bardzo podobny problem miałem urwane kable które wchodzą do klapy tylnej wszystkie polutowałęm tak jak trzeba i działo sie to samo co u Ciebie musiałem włączyć przeciwmgielne i dopiero światła świeciły odłącyłem te kable od tego centralnego zamka w klapie i działa normalnie niewiem czemu