Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To ja wole tym negatywnym być. Nie chce Toyoty (to dobre autka, ale dla starych ludzi :P)

heheh a podobno Hondy sa dla starszych ludzi :wink:

Opublikowano
jak już chcieli rozwalić beemkę to mogli coś z nowszych.... :norty: pozdro.

Jsne od razu..te nowe sa tak brzydkie, że kon by sie usmiał...jak ludzie te nowe BMW moga kupować....popatrzcie na te swiatła, na maskę...żygać się chce....

brakuje, zeby zaczęli robic przedni naped...jak to zrobia, to sprzeam swoja i porzuce te marke...

"Mężczyznę poznać nie po tym jak zaczyna, ale po tym, jak kończy..." Leszek Miller

"Czy stać nas na to, aby nas nie było stać..?" Kazimierz Marcinkiewicz

2oo> niż 4 koła

Opublikowano
A pamiętacie taki serial „ Na wariackich papierach” i te piękne E24 w głównej roli..... :roll2:
http://img10.imageshack.us/img10/1065/1999767891m.jpghttp://img97.imageshack.us/img97/852/1999757859m.jpghttp://img94.imageshack.us/img94/7120/1999780608m.jpg
Opublikowano
A pamiętacie taki serial „ Na wariackich papierach” i te piękne E24 w głównej roli..... :roll2:

widziałem odcinek w którym , jak dobrze pamiętam to ta laska "przytarła" co nieco tą 6**

Opublikowano

Wracając do BMW biorących udział w filmach w stacji TVN to przypomniały mi sie takie filmy(seriale) jak :

Nash Bridges

- niepamiętam jaki był to odcinek , ale występowała w nim Beemka e34 jak dobrze pamiętam to 540i lub ///M 5 , kolor był chyba granatowy!Była juz na szerokim grilu ! Bardzo ładna!

Szkoda że ją (chyba) wysadzili w powietrze :mad2: :(

2 serial (też na TVN) nazywał sie jak dobrze pamiętam :

Cobra 11

-widziałem kilka odcinków i z 1 zapamiętałem dobrze jak rozwalili Beemke e32 (chyba była to 750i) , chyba nawet 2 e32 rozwalili , e36 320i srebną , e46 (poobijali ją troche !!!) !

często rozwalali tam samochody różnych marek!!

***((jeżeli coś pomyliłem w tych serialach to sorki, dawno oglądałem te odcinki więc mogłem coś pomięszać))***

Opublikowano

Zapomniałem napisać jeszcze o filmie :

Ronin

tu znowu rozwalili ładną e34 !!!!

- ładnie się spisywała (po odgłosie silnika wydawało mi się że była to 525i lub 530i , 535i ) !!

Opublikowano

no1wojtek-

Tylko kontynoyójemy wątek w którym BMW robi kariere w FILMACH

-szkoda że w więkrzości tragiczną!!

Ta e38 w "TRANSPORTERZE" to naprawde niesamowicie sie sprawóje

:jawdrop:

Powracając do "Ronina" to już sam niewiem jaka to była e34.

***jak coś ciekawego znajde to napisze***

Musze obejżeć "AMERICAN JOB" :mrgreen:

Opublikowano
i czym tu sie podniecac przeciez w kazdym filmie jakies samochody rozbijaja i co z tego...

jak Cię to nie obchodzi to po co piszesz?

American Job - polecam, sprawnie zrobiony sensacyjny film.

dobrze mu przemówiłeś :cool2:

13 dzielnica

tu niestety rozwalają 4 drzwiową Beemke e36 :cry2:

ospojlerowana itd ...