Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanko ? Czy można wymienic elektro mechaniz w pompie czy cos takiego bo mechanik powiedział ze pompa dobra tylko ten elektro mechanizm do wymiany
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a ile masz ropy w baku?? mniej jak 15 litrów?
http://img571.imageshack.us/img571/2675/57735638496931821246812.jpg
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam przywracam temecik pompa paliwa na zpłonie wogule nie pompuje paliwka odłaczałem węzyk który idzie z baku do filtra i nie leci wogóle
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
mam pytanie czy juz uruchomiles swoja bunie jezeli tak to czy mozesz mi napisac jaka byla przyczyna , mialem podobny problem w warsztacie chcieli mnie skasowac na 5 stow a naprawilem to za 4 piwa prosze o odpowiedz
Opublikowano
Kolego ja miałem podobny przypadek siedziała mi pompa w zbiorniku szybka wymiana i zapala od strzała
Opublikowano
Witam u mnie proble, byl nastepujacy ; wskaznik paliwa wskazywal ponad 20l a byla za ledwie kilka okolo 5l nastepnie elektrozawor sie zawiesil musialem wymienic kilka bezpiecznikow w chwili obecnej bunia pali na dotyk od pierwszego strzala , z uzycie paliwa na trasie to 7.00 - 7,5 litra na setke po miescie nie przekracza 10l mam bardzo lekka noge komfort jazdy to cos milego , wczesniej jezdzilem mercedesem 190d