Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam

Mój grill troche się powyginał i kupiłem nowy tylko teraz mam do was pytanie jak on jest mocowany gdzie i ile srób bo nie chciał bym urwać żadnych zaczepów. Jakie klucze będą mi potrzebne do jego wymiany?

Myśle,że ktoś to wymieniał.Z góry dziękuje za pomoc.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Troche jest rozkręcania bo:

1. trzeba zdemontować zderzak żeby dostać się do śrub łączących grill z błotnikami;

2. trzeba rozebrać plastiki pod maska i odkręcić po dwie śruby torxowe z każdej strony

3. trzeba wyjąć lampy które są przykręcone w czterech miejscach

To chyba wszystko, zabawy ze składaniem troche jest szczególnie jak nowa atrapa to podróba bo zazwyczaj nie pasuje do reszty.

Pozdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dzięki wielkie za odpowiedź w życiu bym nie pomyślał,że trzeba lampy aż zdejmować i zderzak :x Kto to wymyślił.
Opublikowano

chcesz wymienic same nerki z tego co zrozumialem,tak?jesli tak to kolega troszke skomplikowal cala sprawe i kaze ci rozkrecac pol auta!!

jesli chcesz wymienic nerki wystarczy je wyczepic,kazda nerka posiada cztery plastikowe zatrzaski.mozesz to zrobic nawet bez otwierania maski.

pozdrawiam