Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej, z tylnego nawiewu dla pasażerów nie leci powietrze. Zdjąłem te plastikowe osłonki i nie widziałem tam czarnego tunelu, którym mogłoby sobie te powietrze lecieć. Moje pytanie brzmi czy są takie modele w którym tego nie montowano czy po prostu ktoś to sobie zdemontował.
Opublikowano

Nie we wszystkich modelach był nawiew na tył. Wygląda na to , że ktoś wymienił tył konsoli/tunelu środkowego na taki z nawiewem...

Idzie to zrobić tak żeby działało, ale trzeba wymienić elementy przy nagrzewnicy w najgorszym wypadku cała nagrzewnicę.

Opublikowano
Rzeczywiście ktoś chyba z tyłu założył tylko kratkę wentylacyjną. Sprawdzałem dziś czy mam filtr kabinowy ale takowego nie ma, a przy okazji sprawdzałem czy jest wylot powietrza w konsoli środkowej na tył, trochę słaby był widok ale wylot jednak jest, ale chyba zaślepiony bo powietrze na pewno nie leciało. Dzięki za odpowiedź, daje sobie już spokój. A przy okazji da się naprawić czujnik temp wew. przy schowku żeby nie syczał?