Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
panowie miał może ktoś takie objawy? przy prędkości 70 - 90 km/u strasznie skacze mi przód tak jak bym jezdził po tarce. zawieszenie mam w porządku. mechanik mówił że to może być od automatycznej skrzyni biegów.prawdopodobnie oprogramowanie nie współpracuje ze skrzynią biegów.i teraz nie wiem czy muszę wgrać nowy soft, bo trochę kosztuje.jeżeli ktoś miał takie objawy to proszę o pomoc. z góry dziękuję.
Opublikowano

Dlaczego oprogramowania miało by się nagle stać niekompatybilne? Coś tam było wymieniane? A na pozycji N przy tych 90km/h też tak halasuje? Nie sa to opony lub np wał?

Domyślam się żę chodzi o hałas dochodzący z przodu bo przyznam że jak przeczytałem skaczący przód to mi sie skojarzyło z samochodami z raperskich teledysków:)

Opublikowano
sorry za skaczący przód. ale przy szybkim starcie nie ma tej tarki, ale jak rozpędzam się powoli to między 80/90 km/u skacze i to mocno. to są takie mocne drgania tak jakby na przedniej osi.dodam jeszcze że jak ustawię na tiptronik to tego nie ma.jak zaczyna drgać to puszczam lekko pedał gazu i ponownie naciskam i wszystko ustaje.