Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moim zdaniem najlepszym kompromisem cena-jakość jest Uniroyal RainSport. Spisują się naprawdę nieźle.
Opublikowano

Te z pierwszego linku to nie są F1 Asymmetric 2, tylko Asymmetric. Dwójka ma inny bieżnik i jest nowością 2010.

Co nie zmienia faktu, że niezależnie od wersji to jedne z najlepszych opon na rynku i jeżeli bierzesz je pod uwagę i cena jest w zasięgu, to nie zastanawiaj się niepotrzebnie zbyt długo tylko kupuj :cool2:

Szczególnie jeżeli chcesz jeździć szybko i bardzo szybko, to będą zdecydowanie lepsze od Uni.

Do szybkiej jazdy doskonałe będą też Bridgestone RE050A lub S001 albo Hankook Ventus S1 Evo.

Opublikowano
nie mam czujek a co było fabrycznej to nie wiem dokupiłem teraz aluski bmw 17 wzór 119 i muszę kupić 4 oponki. poszukuje dobrej opony ale żeby wystarczyła na trochę anie po jednym dwoch sezonach się skończyła. max za sztukę mogę dać 500. nie chce runflatow.