Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jestem nowy na tym forum więc wszelkie błędy w posługiwaniu się tym forum musicie wybaczyć.

Mam pewien problem, który zapewne wyda wam się śmieszny. Jestem świeżo upieczonym właścicielem BMW E46 320d sedan 2004r. A problem jest taki, że nie wiem gdzie jest miejsce na lewarek do podnoszenia samochodu. Wiem że na pewno w bagażniku :P tyle że nie widzę tam żadnego miejsca na ten lewarek czy pewnego rodzaju mocowanie. A problem powstał z tego powodu, że poprzedni właściciel po prostu sobie ten lewarek przywłaszczył albo nie wiem po co mu potrzebny.

Z góry dzięki za odp :)

Opublikowano (edytowane)

Lewarek powinien być w bagażniku,pod wykładziną, w luku koła zapasowego po lewej (ale nie pod kołem). Oryginalny będzie miał takie czerwone pokrętło, przy użyciu którego da się go tam stabilnie przykręcić.

Na szybkości znalezione foto:

http://img822.imageshack.us/img822/1357/dsc02588tn.jpg

Edytowane przez camaro_
Corolla e11 FL --> BMW e46 FL (M47/TU) --> R18A2
Opublikowano
Jak zwykle dwie madrale musialy sie znalezc. A moja odpowiedz na te glupie dogaduszki jest taka ze to jest moje pierwsze bmw i po widoku samej wystajacej sruby ciezko stwierdzic do czego sluzyla jak nie widzialem nigdy pelnego wyposazenia e46. A tak na boku to jestem ciekaw czy jestescie tak obcykani we wszystkich kwestiach :) Konczac dodam ze trzymajac sie zasad forum ktorch pewnie nie umieliscie przeczytac nie bede w dawal sie w obrazanie innych lub jakies wyzwiska. Pozdrawiam
Opublikowano
sluchaj kolego piotrek czy tym ze napisalem ze bagaznik za duzy to jest dla ciebie obraza? i co ty sprowadzasz do regol forum skoro nie uzylem zadnego wyzwiska! przytoczylem tylko ze jest naprawde spory i jak na taki samochod to mozna cos przeoczyc ale skoro nie rozumiesz tej kwesti wypowiedzi na cukierkach ci nie bede tlumaczyl!! nie mam w zamiarze z nikogo sie wysmiewac ani obrazac nie po to jestem i wypowiadam sie na tle tego forum!! mimo wszystko pozdrawiam :shock: