Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam po swapie silnik z m20b20 na b25 straciłem awaryjne światła kierunki chodzą przyrwacz cyka tylko jak awaryjne światła włanczam to nic sie nie dzieje...co to mzoe być?? jest opcja zeby podłaczyć na krótko jakoś??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pewnie nie ma to związku ze swapem. Jak masz możłiwośc podmień włącznik awaryjnych.
Opublikowano
podmieniałem przełącznik i nic,co jeszcze zaobserwowałem to to że jak na początku wcisnołem guzik od awaryjnych świecił jednostajnie nie migał,teraz zaś nic sie nie dzieje...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ciekawa sprawa, może przy przekładaniu jakiś kable zostały niepodłaczone...
Opublikowano
bo przy przekładce takze przekładałem wiazke z kablami oraz zmieniałem OBC I na OBC II z tym przełacznikiem w kierunkach... przegladu nie moge zrobić bo awaryjnych nie ma i koniec... a jest mozliwosc podłaczenia awaryjnych na krótko??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pewnie jest jakaś możliwośc na krótka, ale byś musiał do jakiego elektryka pojechać.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I czy coś się ruszyło, bo mam ten sam problem, kierunki dzialają a awaryjnych brak. Wkłądałem 3 inne właczniki od E30 i to samo.

jest możliwość spięcia tego aby awaryjne działały na innej kostce ?

Ma ktoś schemat elektryki od kierunków?

Będziesz Mógł Więcej
Opublikowano

Dzięki, w końcu jakiś konkret.

Do moda, zalecił bym zmianę tematu, bo Awaryjne E30 nic nikomu nie mówi.

Będziesz Mógł Więcej
  • 5 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano
zwarcie było na przewodach od przełącznika awaryjnych... tyle mi powiedział elektryk-mechanik bo ja już nie miałem do tego siły.... :) pzdr