Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Naszło mnie ostatnio aby podkreślić bas w swojej E39 (sedan). Wiem że są takie oryginalne subwoofery, bodajże formy Nokia, który oryginalnie znajduje się pod tylną półką. Chciałem z was zapytać o opinię na temat tego typu rozwiązania, może ktoś ma coś takiego i może powiedzieć jak to gra. Oczywiście wiem że cudów nie ma co oczekiwać ale to mi nie przeszkadza bo chciałbym tylko podkreślić brzmienie, nie robić z auta dyskoteki. Głownie zależy mi tylko na takim rozwiązaniu, bo nie chce wkładać skrzyni do bagażnika i go zagracać, lubię mieć wszystko oryginalnie :-) bez zbędnych przeróbek. Oczywiście zostaje tylko zainstalowanie wzmacniacza, ale to już nie problem, wszystko sobie zrobię, adapter RCA i te inne gady.

Proszę o wyrażenie swojej opinii od osób, których mają lub mieli tego typu rozwiązanie.

Z góry dziękuje i pozdrawiam

BMW - Bardzo Mądry Wybór ;-)

http://forum-lines.ru/rez/ab278744.gif

Opublikowano
ja u siebie mam coś takiego tylko w prawym boczku w bagażnik (touring). powiem ci że bez niego gra beznadziejnie. na pewno poprawisz jakość dżwięku montując go.