Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam taki problem, poniewaz juz prawie kupuje e46 320d z roku 2001. Auto jest od kolegi mojego kolegi wiec pewne(raczej).

Samochod jest napewno z przed liftingu ale zastanawia mnie sprawa tylnych lamp, widzialem juz te z bialymi i pomarańczowymi kierunkami ale te "moje" są takie:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/91/BMW_E46_rear_20080822.jpg

Czy jest to mozliwe aby wyjechał na takich lampach z salonu?

Auto wygląda tak:

http://imageshack.us/photo/my-images/153/20110210090.jpg/

Widziałem na aukcjach nie tylko polskich ze bawaja takie auta z taka konfiguracja lamp, ale pytam bo nie mam pewnosci a wolalbym aby autko bylo seryjne.

Edytowane przez ossasi
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak nie wyjechała z salonu, lampy wymieniono.
Opublikowano

Z jednej strony sie ciesze, ale ta zmiana mogla byc rowniez wymuszona np. jakims wypadkiem, choc oczywiscie nie wykluczam jedynie wzgledow estetycznych.

Dziekuje za odpowiedz :)

Opublikowano
Z jednej strony sie ciesze, ale ta zmiana mogla byc rowniez wymuszona np. jakims wypadkiem, choc oczywiscie nie wykluczam jedynie wzgledow estetycznych.

Dziekuje za odpowiedz :)

to ogladnij je dokladnie , czy śruby sa takie same jak wszędzie , w sensie głowki srub , popatrz czy szpary sa jakies bardzo widoczne , jak nic nie ma to nawet jak był bity to jak jest ładnie zrobiony to nie ma o czym mówic , acz kolwiek wątpie by był bity bo jak by był bity i robiony pod sprzedaz to pewnie znowu dal by normalne kierunki typ , raczej wydaje mi sie ze ktos zrobil sobie dla wygladu ;)