Skocz do zawartości

MONTAZ KOMPUTERA POKLADOWEGO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

posiadam zwykly zegarek kolo radia i chcezamontowac mniejsza wersje komputera pokladowego

montowal ktos juz?jakies wskazowki? a moze to dziecinnie proste??

prosze o kilka wskazowek!

autko to 318is z 90 roku

komputer bede mial z wiazka kabli gdzie i co mam podlaczyc zeby dzilalo?

z gory dzieki za pomoc

pozdrawiam

Opublikowano

dziecinnie proste to to jest... ale tylko jeśli chcesz go wozić w bagażniku.

Przecież musisz przeprowadzić okablowanie z czujnikiem temp. Do tego te złączki są jakieś tam inne do kompa.

Wiem, ze nie nastrajam opt, ale jak chciałem zalozyc taki komp do siebie, to tez mnie niezle zjechali... a fakt faktem, czasami brakuje mi cierpliwości, więc zostanę przy zegarku. :P

pozdrawiam

Prezes

Moja flota: •Czarna & •eMka & •Kalinka & •Malutka

Opublikowano

Ja nie widze nic trudnego w podlaczeniu kabla miedzy "komputerkiem" a licznikiem i pociagniecie dwoch kabelkow pod przedni zderzak i umieszczenie tam czujnika temperatury

Pozdro

Opublikowano
hmm wiec jak jest do konca!? z ytego co widzialem to jest wtyczka do licznika czujnik pod zderzak i chyba tyle??
Opublikowano

jak bedziesz mial wiazke to

- zolta wtyka do zegarow (tam gdzie masz licznik i obrotomierz - wtykasz od tylu)

- zielona w zegareczek z komputerkiem

- mozesz miec tez gong w komplecie ale to juz zaden problem

- czujnik temp na zewnatrz np za zderzak czy kolo halogenu - no tez zaden problem

Skala trudnosci 1, czas pracy 0.5 godziny ;d i piwko ;d

Powodzenia.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano

tak jak napsial asrna jest to dziwcinnie proste,

gorzej sprawa wyglada z duzym obc - poradzilem sobie etz bez problemu, gorzej z jego wyregulowaniem i dobraniem kosci pamieci

tak wiec zakladaj!!

[email protected]

gg 1041

PROJEKT SZYBKA ETA STAGE 2

http://img516.imageshack.us/img516/8284/113863664644f590e20953anv7.jpg

Opublikowano

Sprawa zalatwiona!!! zamontowane wszystko sprawnie i szybko w nie cale 30 min.....nie chcialo mi sie przeciagac kabla na zderzak wiec narazie mam temp wewnetrzna!

dzieki za pomoc pozdrawiam

Opublikowano

Sprawa zalatwiona!!! zamontowane wszystko sprawnie i szybko w nie cale 30 min.....nie chcialo mi sie przeciagac kabla na zderzak wiec narazie mam temp wewnetrzna!

dzieki za pomoc pozdrawiam