Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wygląd kozak :cool2: naprawdę ładna :cool2: :cool2:

dla mnie nalepki (paski) pasują do całości :cool2: i dają życie autu, napisu bym nie chciał ale jeżeli elementy są z pakietu to napis można zaakceptować, jest w dobrym miejscu i sam w sobie jest OK...

Klagosz jesteś niezły "lanser" ale masz gust :mrgreen: pozdr.

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Auto jest oczywiście super, dla mnie z tymi naklejkami trochę wygląda jak rower górski, ale o gustach się nie dyskutuje i Tobie ma się przede wszystkim podobać... Widzę, że emblematy standardowo zmieniłeś na black&white :wink: pozdrawiam i szerokiej drogi, bez przygód życzę :cool2:
Opublikowano

Super :cool2: Naklejka "BMW Performance" według mnie lepsza była by w kolorze srebrnym... są takie folie metalizowane. Czerwony nie jest ani promowany przez BMW ani nie pasuje jakoś zbytnio. Co do nerek mam mieszane uczucia, i znaczki BMW bym zrobił niebiesko-czarne ori.

Cała reszta i ogół auta jest super !!! Strasznie mi się podoba, gratulacje :) Sam czasami myślę nad tylnymi lampami LCI, tylko że w zimie planuję zmianę auta i to mnie demotywuję :D

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano

Cool Klagosz :)

Jak dla mnie paski performance :cool2:

Felgi :cool2:

zderzak tył :cool2:

i generalnie całokształt :cool2:

Jeśli miałbym coś zmienić to zrezygnowałbym z czerwonych napisów performance - jeśli miałyby zostać to dałbym je w szarym kolorze tak jak sugerował KoKoS

Opublikowano

Dzięki koledzy za opinie i że większości zmian wam sie podoba :D :cool2:

Co do zmian to oprócz zamontowania nowych tarcz i ewentualnie wydechu EISENMANN nie mam zamiary juz nic modyfikować.

Paski zostaną na aucie u mnie do końca w 99%, a napisy BMW Performance wlasnego projektu na 100% :wink:

Wrzucam jeszcze parę fotek wczorajszego ślubu na którym woziłem nowożeńców na wrzesień/październik już mam 3 rezerwacje od znajomych i rodziny :mrgreen:

Tylko nie wiem czy nie sprzedam jej wcześniej hehe :twisted: ... bo nie mam co zmieniać już przy niej :wink:

http://img14.imageshack.us/img14/1945/mf2u.jpg

http://img849.imageshack.us/img849/6840/mf3.jpg

http://img824.imageshack.us/img824/5008/mf4q.jpg

http://img15.imageshack.us/img15/7424/mf1e.jpg

Opublikowano
Paski są rewelacja, auto nabrało charakteru. I co najważniejsze jest inne niż wszystkie pozostałe E93 a o to chodzi... Ja ile jeżdźę swoją E92 to drugiej takiej nie widziałem. :D

Do sprzedania:

Opublikowano
Co do zmian to oprócz zamontowania nowych tarcz i ewentualnie wydechu EISENMANN nie mam zamiary juz nic modyfikować.

tarcze :cool2: :cool2: super będą pasować do całości i podciągną i tak już mega wygląd zewn. do poziomu maks. dobrego gustu ...kolejne auto na plakat :cool2:

wydech nie poprawi prawie nic :? :|

530d :wink:

dobry motur :mrgreen: i jak na diesla ma całkiem miły gang :cool2:

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

Opublikowano

THX :8)

..........

Klagosz od Ciebie bym wzioł, bo Ty już zrobiłeś to auto na igiełke więc teraz musisz zająć się następnym :8) , ale masz manual :mrgreen: :wink:

Dajesz oferte i pomyślimy :wink:

tarcze super będą pasować do całości i podciągną i tak już mega wygląd zewn. do poziomu maks. dobrego gustu ...kolejne auto na plakat

wydech nie poprawi prawie nic

tarcze przednie już mam z klockami ale teraz czekam na tył bo zeszły z magazynów i dopiero jak zejdą z produkcji będą uzupełnione :|

a chce wymienić od razu komplet, z drugiej strony te co mam prawie jeszcze dojeżdże bo mam je na min 15 tys.km

Opublikowano

Piękny samochód (gratuluję udanego zakupu), a po modach (szczególnie mnie przypadł do gustu dyfuzor i oczywiście lampy LCI) jeszcze piękniejszy :)

Współczuję zdarzenia drogowego, ale po raz kolejny sprawdziło się powiedzenie, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, a wystarczy spojrzeć na samochód żeby zobaczyć, że wyszło i to jeszcze jak.

Tak z ciekawości, to wzywałeś na miejsce „stłuczki” policję, czy spisaliście tylko orzeczenie o winie?

Opublikowano

THX :D

Nie własnie nie wzywałem bo trzebabyło czekać do 2 godzin :!: Ale nastepnym razem, co nie daj Boze to bede czekal nawet i 4 godziny, bo:

we wtorek mija 30 dni od szkody a TUW kombinuje że pismo od sprawcy dotarło dopiero w zeszłym tygodniu a od tego mają kolejne 14 dni :evil: :!:

i kasy dalej nie ma :!:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Panowie, po co robicie off-topa w wątku o aucie Klagosza? :nienie:

F10 ma swoją galerię, zapraszam :lol:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

No właśnie z tym potem są problemy, ponieważ z doświadczenia wiem, że sprawca może się nawet wycofać z tego, co wcześniej podpisał i zostaje wtedy jedynie powództwo cywilne. Z jednej strony chciałoby się ufać innym, ale niestety wiele ludzi to zaufanie swoim postępowaniem w człowieku „zabija”.

Odnośnie jeszcze samego samochodu i modelu E92/93 powiem Wam, że projektanci zrobili kawał dobrej roboty projektując te modele, ale mam dwa zastrzeżenia:

1. Nie mogę zrozumieć dlaczego w samochodzie klasy premium w 2008 roku nie było jeszcze lamp w technologii LED - znanej i powszechnej już od wielu lat. Jeśli dobrze pamiętam audi A5 miało już w tym czasie LED’owe tylne lampy.

Już od kilku miesięcy noszę się z zamiarem zmiany na lampy LCI, ale jednak koszt około 5 tyś z modułem i programowaniem jest wydatkiem całkiem sporym, szczególnie kiedy obecne lampy wyglądają jak nowe.

2. Wiem, iż to może błahostka, ale ilekroć patrzę na tył samochodu, mimo posiadania M-pakietowego dyfuzora, to niezwykle denerwuje mnie fakt zaburzenia harmonii, jako spójnej całości. Aż się prosi druga końcówka wydechu po prawej stronie (tak jak w 335i/d) żeby zachować elegancką symetrię, przez co bryła samochodu nabrałaby jeszcze bardziej sportowego charakteru, komponując się idealnie z resztą nadwozia.

Wiem, że ktoś może powiedzieć, iż są tą jakby znaki rozpoznawcze poszczególnych wersji silnikowych, aż po podwójną dwururkę M3-ki. Zostaje jednak we mnie niesmak, szczególnie kiedy widzę różnego rodzaju inne marki samochodów, znacznie niższego segmentu, jak np. Kia, które mają symetrycznie rozmieszone układy wydechowe, bo o tej samej klasie samochodów, jak np. Infiniti, czy Lexus, to już nawet nie mówię.

Może się i czepiam, ale byłaby to dla mnie przysłowiowa wisieńka na tym pysznym torcie, której brak aż tak bardzo nie psuje smaku, ale jednak pozostawia niedosyt :)

Opublikowano

Z lampami BMW od dawna robi szopki, zostawia sobie rzeczy do zmiany na lifting. Ja miałem E46 Coupe z 2004 roku które już miało tylne lampy całe w technologii LED.

Jest wiele rzeczy które mogliby zrobić lepiej, najlepiej żeby każda Coupe odrazu wyglądała jak M3 - "ideał" według mnie. Ale na tym właśnie polega cały myk, kasują nas za każdy detal :wink: BMW jest pojazdem prestiżowym, a patrząc na nie możemy mniej więcej podliczyć jak bardzo jego właściciel chciał/chcę być prestiżowy i ile wydał. Bo wiadomo że 3X0 kosztuje inaczej, 335 inaczej i M3 też inaczej :mrgreen:

Do sprzedania:

Opublikowano
Co tu dużo mówić : Śliczna jest i tyle. Patrząc na te kółka niestety muszę stwierdzić że w moim mieście nie nacieszyłbym się długo jazdą na prostych felgach. Bo u mnie (mimo iż piękne miasto) nie ma dróg tylko jakieś nitki podziurawione jak ser i połatane przez (chyba mających fantazje) drogowców. :? Tak czy inaczej ...furka zacna aż chce się wchodzić w temat :) :) codziennie
Opublikowano

Ralphtb - zgadzam się z tobą w 100% co napisałeś :cool2:

Co do szkody to przyznanie się do winy jego wpłyneło ale ponoć w innym oddziałe, nie wiem ale robią wszystko na zwłoke.

Tłumacze im że co mnie obchodzi to i tamto a oni swoje argumenty :mad2:

KoKoS - ze światłami to praktycznie każdy nowy model ma ich lifting, podciągają sprzedaż :twisted:

Anex83 - dzięki, miło że się podoba, i sorry za strate czasu wolnego przez wchodzenie do galerii :lol: :cool2:

Opublikowano
Ralphtb - zgadzam się z tobą w 100% co napisałeś :cool2:

Cieszę się, że jesteśmy w tym zgodni :)

Z lampami BMW od dawna robi szopki, zostawia sobie rzeczy do zmiany na lifting. Ja miałem E46 Coupe z 2004 roku które już miało tylne lampy całe w technologii LED.

Jest wiele rzeczy które mogliby zrobić lepiej, najlepiej żeby każda Coupe odrazu wyglądała jak M3 - "ideał" według mnie. Ale na tym właśnie polega cały myk, kasują nas za każdy detal :wink: BMW jest pojazdem prestiżowym, a patrząc na nie możemy mniej więcej podliczyć jak bardzo jego właściciel chciał/chcę być prestiżowy i ile wydał. Bo wiadomo że 3X0 kosztuje inaczej, 335 inaczej i M3 też inaczej :mrgreen:

Wydaje mnie się, iż samo BMW jest już na tyle prestiżowe, że zmieniając cokolwiek nie tyle dodajemy mu prestiżu, co konfigurujemy według własnych upodobań i gustu.

Niestety w tym względzie koncern BMW, jeśli chodzi akurat o ten „nieszczęsny układ wydechowy” nam nie pomaga, a wręcz przeciwnie :)

Według mnie to jeśli już nie chcą od razu montować droższego wydechu w wersji podstawowej to jednak pakiet sportowy powinien go już obejmować. Przecież M-pakiet, szczególnie aerodynamiczny, montuje się nie dla osiągów, ale przede wszystkim dla wyglądu.

Chodzi tu o to, że jeśli ktoś chce mieć ładnie wyglądający sportowy przód, boki samochodu, wnętrze z perforowaną skórą na kierownicy, lewarku zmiany biegów, drążku hamulca ręcznego, czarną podsufitką, sztywniejsze zawieszenie, itd. to kupuje fabryczny pełny M-pakiet i jest miód :) Niestety kiedy będzie chciał mieć podwójną dwururkę w dyfuzorze, to już żaden pakiet tego nie obejmuje, a przecież nie każdy może sobie pozwolić na posiadanie E92 M3 dla osiągów i pięknego wyglądu, a np. kolejnego E92 320, 330 do codziennej jazdy.

Poza tym osobiście, nawet gdyby mnie było stać na takie rozwiązanie, to wolałbym na co dzień jeździć samochodem, który z każdej strony cieszy moje oko, a nie tylko od święta, ale robiąc od 60 do 80 tyś km rocznie nie wyobrażam sobie M3-ki, oczywiście ze względów ekonomicznych, a nie wygody, bo z tym bym mógł żyć :D

Opublikowano
Ralphtb jak Cie denerwuje dwururka z jednej strony (mnie wsumie tez) to mozesz sobie taki wydech przerobic. Kupic uzywke od 335i/d isc do ogarnietego mechanika i zrobia Ci to w 1-2 dni gora . Mysle ze koszt nie bylby jakis straszny , doszedlby zderzak od 335i/d + malowanie i przerobka wydechu . Mysle ze spokojnie w 4k bys sie zamknol i mialbys pol wisienki :wink: (drugie pol to lampy :D )
Opublikowano
Ralphtb jak Cie denerwuje dwururka z jednej strony (mnie wsumie tez) to mozesz sobie taki wydech przerobic. Kupic uzywke od 335i/d isc do ogarnietego mechanika i zrobia Ci to w 1-2 dni gora . Mysle ze koszt nie bylby jakis straszny , doszedlby zderzak od 335i/d + malowanie i przerobka wydechu . Mysle ze spokojnie w 4k bys sie zamknol i mialbys pol wisienki :wink: (drugie pol to lampy :D )

Trzeba wymieniać nie tylko wydech przy takiej operacji. Ja mam rozpracowany pomysł jak zrobić taki wydech zdecydowanie mniejszym kosztem, bez większych przeróbek z możliwością powrotu do serii.

Nie wiem tylko jak sytuacja ma się w przypadku 330d/i, zależne jest to od tłumika.

Jeśli się skuszę i zacznę działać w temacie to dam znać ;) koszt przy zderzaku M pakietowym ok 600 zł

Opublikowano

Może i kolega Klagosz się skusi :)

Prawdę mówiąc to jeszcze nie widziałem E93 z symetrycznym wydechem, że już o podwójnej dwururce nie wspominając :)

Oczywiście ja nikogo do niczego nie namawiam :D