Skocz do zawartości

sonda lambda gdzie podpiac ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam niedawno kupiłem bmw e32 730i i mam taki problem ze poprzedni właściciel wycioł katalizatory (połasił sie na kase !!) nawel niewstawił zadnej rurki a conajgorsze wyrwał kabel z sondy a mianowicie przy samej sondzie jest ok 30 cm kabla tylko moje pytanie gdzie moze sie znajdowac 2 koniec ?? np nad skrzynią czy normalnie gdzieś szed pod samochodem nie bede wracał do niego bo przyjechałem ponad 80 km na samych kolektorach do domu i mam tego gościa dość wiec do was sie zwracam o pomoc
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
TU kolego masz info jak wymieniac/pomierzyc sonde, co prawda to m60, a nie m70, ale mysle, ze powinno byc podobnie

pzdr

yaz

Opublikowano
TU co prawda to m60, a nie m70, ale mysle, ze powinno byc podobnie
Ale Gość przecież napisał,że kupił BMW 730...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
widac, cos mi sie pomylilo, bo zasugerowalem sie profilem kolegi, w ktorym jest e32 750

pzdr

yaz

Opublikowano
dzienki marek twoja rada mi sie przydała :) zapraszam na piwo :P a co do kolegi yaz to kazdemu sie może zdazyć pomyłka a to jest moja 2 e32 i niezdążyłem jeszcze zmienić w profilu