Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam zamiar kupic sobie bmw x5 3,0 w Anglii , poniewaz tu pracuje i mieszkam . Moje pytanie do was jak sprawuje sie autko na gazie ? I jaka najlepiej butle zamontowac , z góry dziekuje.
Opublikowano
W X5 3.0i masz sinik 231PS czyli stary poczciwy M54B30 (pochodzenie 2001 debiut w e39.e46/później wrzucony do e60/X5/X3) Instalacje sprawdzone na wskroś do tego pasują i dobrze się sprawują. Polecane to Landi Renzo, BRC a i również STAG. Można wrzucić również PRINS ale jak niektórzy twierdzą "po co" skoro istnieją tańsze i sprawdzone niczym nie odbiegające jakościowo. Przede wszystkim dobry mechanik - instalator i autko będzie grać. Nie widzę przeciwwskazań :)
Kiss French. Wear Italian. Drive German.
Opublikowano
witam.wczoraj odebralem swoje x5 4.4 2004 od gazownikow.w anglii.bardzo dobry zaklad.jezdzi doskonale.jesli potrzebujesz jakis porad pisz.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
montowalem w walii poludniowej,firma profess gas.na internecie mozna sprawdzic.chlopaki sa z polski.andrzej-szef firmy bardzo konkretny, fachowy.jestem z polnocy anglii wiec troszke jechalem do nich ale oferuja samochod zastepczy.system to nasz polski ac stag isa2.to jest nieistotne czy bedzie premium, plus czy isa w tych autach,po 2004 roku,poniewaz nie ma tam podcisnienia w kolektorze wiec mape na drodze sie ustawia.nie ma kropeczek zadnych.chcialem staga bo w innych autach tez go mam.butla jest w kolo.95l.parownik omvl high pressure, wtryskiwacze poli omvl reg.robota wykonana fachowo.wlew w dolnej czesci zderzaka.nic nie widac.robota wykonana mega profesjonalnie.wszystko pochowane itp.teraz koszt:1250£!!!jak na anglie rewelacja.za ta cene lepiej tu z certyfikatem niz w polsce.instalacje mam jakis miesiac.jak narazie zadnych problemow,zadnej straty mocy,check engine i takich tam.na stronce internetowej numer podany jest do biura a tam jest prawdziwy walijczyk z ktorym dosc ciezko sie rozmawia:))jesli cos mam prywatny numer do andrzeja.pozdrawiam i pomoca sluze. Edytowane przez kapusta75
Opublikowano
aha, jesli 3.0 silnik to polecam stag isa2.jesli 4.4; 4.4 przed liftem to tez isa2,jesli po lifcie to jest juz nie istotne czy plus,premium,isa.
Opublikowano
Hej , to super bo ja wlasnie mieszkam w poludniowej walii , wiec jak bys dal mi ten nr do andrzeja .Na priv oczywiscie, zebys czasem nie byl posadzony ze numer rozdajesz na lewo i prawo, he he.Dzieki. :mrgreen:
m3GreenHell
Opublikowano
ok.dzis zadzwonie do niego i spytam czy numer moge komus dac.mysle ze problemow nie bedzie.wieczorem odp.bo teraz praccaaaa.aha:jesli sie zdecydujesz to popros aby student robil podlaczenie silnika, a marek butle.mega dobra robote robia.wiem co mowie.to nie pierwsze moje autko na gaz.dam pozniej pare fotek jak u mnie to wyglada pod maska.