Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Kolegów,

Kupiłem Inpe i zaczynam raczkować w temacie diagnostyki. Troche juz poczytałem ale informatyk ze mnie kiepski więc zwracam sie z pytaniem do Was Koledzy. Co mam zrobić bym mógł na bieżąco zapisywać odczyty w Inpie na dysk twardy? Jestem sam i nie ma mi kto pomóc w odczycie więc musze to zapisać żeby potem spokojnie przeanalizowac. Pomóżcie proszę.

Opublikowano
najprościej złapać obraz jeśli jesteś w oknie inpy i chcesz złapać dane okno naciśnij na klawiaturze Print Scr następnie do Programy-->paint--> wklej i już masz obrazek zapisujesz i załatwione! :mrgreen:

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

"To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."

Oliver Hessmann

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dodatkowo pomocny może być program IrfanView, w którym możesz ustawić, że naciśnięcie określonej kombinacji klawiszy (domyślnie Ctr+F11) spowoduje zapisanie zrzutu ekranu do pliku. Dzięki temu nie będziesz musiał otwierać painta, a każdy zrzut będzie w osobnym pliku w wybranym wcześniej przez Ciebie folderze.