Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Ja tam jeżdżę na palnikach za 30zł/szt. z Allegro i nie narzekam. Wytrzymują ok. 6-7 mieięcy.

I podejrzewam, że to takie same "oryginały" jak te z tej aukcji, tyle, że bez napisów.

--

pozdrawiam

nelson

--

pozdrawiam

nelson

Opublikowano

ja mysle ze to podróba

na oficjalnej www philipsa nie ma nic wspomnianego o d2s z +

wcześniej miałem zwykłe philipsy bez + i wydaje mi się że świeciły lepiej bardziej jednolitym światłem bez przebarwień

pomijając już inną konstrukcję

teraz szukałbym d2s ale innego producenta np osrama bo niestety philipsy są podejrzane

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
na 99% są to podróbki :cool2: poszukaj na forum bo ostatnio kolega bardzo dokładnie opisał i przedstawił na zdjęciach czym różnią się oryginały od podróbek :wink:
Opublikowano
Witam „jceel” ja w zeszłym roku kupowałem też Philipsy z serii 85122+ Płaciłem też 100zł. tylko, że były w innym opakowaniu. Jeżdżę już rok i nie widzę różnicy. Porównywałem zakupione żarówki z zdemontowanymi z mojego auta i nie różniły się niczym. Wątpię abym miał założone podróbki bo auto było przywiezione z Niemiec. Z tego co czytałem to Philipsy D2S święcą lepszym świateł (bardziej białym) niż ich odpowiednik z Osram. Niestety nie miałem możliwości porównać tego osobiście. Oczywiście decyzja należy do ciebie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja raz kupiłem na allegro Osramy po stówce, opisane na obsadce jak trzeba, ale zapakowane w jakieś podejrzane pudełki :D I świeciły super, auto po 1,5 roku się sprzedało, a żarniki były jak w dniu zakupu.
Opublikowano
kupiłem te philipsy za stówkę od sztuki... zobaczymy co to będzie, sprzedawca sie zarzekał przez telefon że to oryginały...