Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowy na forum, oraz posiadam BMW E34 520i / 12V od 7-ego czerwca. Czytam wszystko o tym modelu auta, lecz nie mogę się dowiedzieć, czy mam oryginalny zegar od tego modelu, czy nie. Widziałem różne liczniki na dwie / cztery kostki. Mój wydaje się jakby miał coś związane z automatyczną skrzynią biegów. Ale sprawdzając po VIN-ie, od nowości była ręczna. Moje pytanie, jaki byłby odpowiedni zegar do mojego modelu BMW? Dodam, że wyjście mam na dwie kostki.

Poniżej mój zegar

http://www.fotoload.pl/123aa11/1bb2d0a2806198719d61a109e8ceee195113_min.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wyjście pod automata będziesz miał bo ja tez miałem, ale nie podłączone było, jak chcesz licznik zmieniać to szukaj od modelu 2.0 lub 1.8 na 2 kostki :wink:
http://img571.imageshack.us/img571/2675/57735638496931821246812.jpg
Opublikowano
wyjście pod automata będziesz miał bo ja tez miałem, ale nie podłączone było, jak chcesz licznik zmieniać to szukaj od modelu 2.0 lub 1.8 na 2 kostki :wink:

Dzięki za podpowiedź.

Opublikowano
...czy mam oryginalny zegar od tego modelu, czy nie. ... Mój wydaje się jakby miał coś związane z automatyczną skrzynią biegów. Ale sprawdzając po VIN-ie, od nowości była ręczna. ...

Zdjęcie pokazuje oryginalne zegary E34 520i 12V (także manual). Po prostu obudowa uwzględnia zainstalowanie modułu wskazań automatycznej skrzyni biegów. Pozdr.

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano
...czy mam oryginalny zegar od tego modelu, czy nie. ... Mój wydaje się jakby miał coś związane z automatyczną skrzynią biegów. Ale sprawdzając po VIN-ie, od nowości była ręczna. ...

Zdjęcie pokazuje oryginalne zegary E34 520i 12V (także manual). Po prostu obudowa uwzględnia zainstalowanie modułu wskazań automatycznej skrzyni biegów. Pozdr.

Rozumiem, a powinno świecić się ten pasek serwis? czy jakoś tak