Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wlasnie nie mam. A na przykład jak by wsadzic normalne radio nie bedzie zadnych problemow? Co proponujecie zrobic?
Opublikowano

zacznij od zakupu ori radia BMW CD

do tego polecam ori zmieniarke na mp3 od BMW, jakość grania bardzo dobra a całość zaspokoi wszystkie problemy.

Wszystko z Miłości do Bawarii
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

albo kup jakies firmowe radio za 1000 zł (do tego kostkę) i masz o wiele lepszy dzwięk i o wiele więcej funkcji (mp3, Ipod, bluettoh) za to tracisz na wyglądzie.

Decyzja więc jest taka albo jakość i funkcje albo wygląd.

Konrad
Opublikowano
Ja mam oryginalnego Philipsa kaseciaka , dokupiłem xcarlinka i jestem bardzo zadowolony , nie szpeci oryginalnego designu , koszta nie bedą wielkie za radio musisz dać 150 max , a za xcarlinka jakies 360 zl za 500 masz radyjko z mp3 na 600 piosenek , kolejny plus to będzie ci działać sterowanie z kierownicy jeśli takowe posiadasz . Dźwięk jest dobry jak dla mnie a radio nie kusi potencjalnych amatorów cudzej własności.
Opublikowano
Tylko ze ja mam kaseciaka i nie widzialem zeby gdzies byla zmieniarka a jestem przekonany ze nie mam i nie bylo tam innego radia. A wiec jak podlaczyles teraz xcarlinka?
Opublikowano
Jeśli możesz to wykręć kasete i zrób zdjęcie kostki a potem wyślij mi na priva albo na [email protected] powiem ci czy możesz podłączyć i jak to zrobić , wbrew pozorom jest to banalnie proste :)