Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wie ktoś, albo jeszcze lepiej ma ktoś fotkę, jak podłączona jest środkowa kratka nawiewu, ta z podświetleniem? Jaka jest różnica pomiędzy podświetlaną a bez (oczywiście w połączeniu). Czy to tylko kwestia zasilania do żarówki czy też coś innego?

Z góry dzięki za pomoc

- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano
Odkrec kratke te nad kratkami wylotowymi i spojz czy nie masz tam zarowki, wyjac ja jest kiepsko ale wszystko da sie zrobic.

KLIMATYZACJA SAMOCHODOWA, THERMO KING, CARRIER

DIAGNOSTYKA BMW, VAG tel. 500 236 866

Opublikowano

Dzięki ;)

Ale chodziło mi o różnicę w podłączeniu, głównie sterowania zimne/ciepłe - różnicę między podświetlaną a taką z czerwonymi/niebieskimi kropkami na pokrętle.

Mam taką czerwone/niebieskie :D ale znalazłem także ze starych czasów taką podświetlaną. Nie mam teraz jak wyjąć i porónć, bo samochodu niet, pojechał sobie na jakiś czas beze mnie ;) I zastanawiam się czy da się wymienić. Na pewno są dwie różnice:

- podświetlana a chyba mniejszy obrót tego pokrętła środkowego

- podświetlana się świeci :mrgreen:

Innych nie zauważyłęm i zastanawiam się czy da się to wymienić. Swoją drogą, od czego zależało montowanie podświetlanych???

Widziałem takie i 535 i 540 i TDS i z klimą automatyczną i ze zwykłą i ze zwykłą z czujnikiem i bez niego... za cholerę nie mogę załapać jakiegoś sensu w tym... :roll:

Opublikowano

Kurcze, niedaleko było szukać, nawet widziałem ten temat ale nie zaglądnąłem, jakoś mnie ten "jeż" zmylił...

W każdym razie dzięki