Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Z tego co wiem to w poliftowych wystepowal (od wrzesnia 2000 roku) sprawdz w bagazniku - po lewej stronie przy lampie masz taki otwierany schowek i tam powinien sie znajdowac ten modul jesli go w ogole masz, jest to niewielka kostka i na niej jest napisane bluetooth :wink:
"Możesz mieć każde auto, M5 i tak jest szybsze..." - Jeremy Clarkson
Opublikowano

To jest ULF Module i tam na naklejce którejś powinno być też nadrukowane logo firmowe/znaczek bądź napis "Bluetooth" - u mnie przynajmniej tak to wygląda. Jak otworzysz w kufrze lewy boczek to ten moduł jest przymocowany na samej górze, przy górnej krawędzi tego otwieranego boczka - u mnie jest w kolorze srebrnym ale nie wiem jak jest w innych (czy były też czarne czy nie).

Na tym zdjęciu widać gdzie to jest umiejscowione:

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcStt8Ty7XlXneov78a9cAr8aZP4rEl1xoUJ9xN9nP0CTz6OZ8DPqw

Pzdr.

Opublikowano
mam taki moduł ale chyba tego nie mam bo tylko jest jedna naklejka i jakies numery i nic wiecej a napisz mi jak sie uruchamia to bluetooth
Opublikowano

Tu jest filmik jak sparowac telefon pod BT:

Tutaj także trochę opisane - co prawda dla e38 ale ja parowałem wg tego i bez problemu poszedł mój Samsung Omnia - http://www.e38.org/ULFOwnerManual.pdf

Pzdr.

Opublikowano

Te wszystkie odpowiedzi na ten temat idą nie w tym kierunku i są zbędne (tak mi się wydaje).

Masz auto z 98r a wtedy bloototha nie instalowano więc go nie masz. Kiedyś zastanawiałem się nad doposażeniem swojego auta w ten bajer i okazało się że jest to zupełnie nieopłacalne, za dużo gratów było potrzebne. Nie wystarczy sam modół, brakuje ci choćby naprzykład guzika na kierownicy, który jest niezbędny do sparowania.

Ja sam zdecydowałem się na blutooth nieoryginalny (rodzaj zestawu głośnomówiącego lączącego się z telefonem bezprzewodowo).

Pozdrawiam.