Skocz do zawartości

Mapa Polski do Palmtopa, karta SD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Gdyby ktoś chciał to prześlę plik z adresem strony gdzie jest do ściągnięcia zarejestrowana jak piszą Automapa XL wer. 3.8 (ściągnąłem go z eMule). Nie ściagałem programu bo nie mam palma, ale gdyby te programy rzeczywiście działały to kupuję - jak mówił Barto połowa kosztów to oprogramowanie . Ja grzeję się na coś takiego : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73910632
lechu
Opublikowano

Lechu na 99% te mapy dzialaja, jeszcze Ci potwierdze na 100, ale to w przyszlym tygodniu.

P.S. Barto to jest to samo co juz sciagnales :wink:

Opublikowano

kompletne mapki sa juz na FTPie. wiecej informacji na PW u Tomek e36.

Sorki ze tak dlugo to trwalo mialem problem z laczem (kochana Tepsa grrr :twisted: )

Pozdrawiam

Opublikowano
jutro, ostatecznie w poniedzialek przyjdzie zamowiony kabel, takze bede informowal :wink:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a ja mam takie może proste pytanie bo jednak zdecydowałem sie na MIO 169, bo podobno (tak pisza w testach) super czułość i jakaś nowa technologia SIRF III. I teraz moje pytanie czy takie mapki będą na tych chodzić??

Przypuszczam że tak, jest problem tylko z układem landdscape bo jest brak zgodności z czymś tam (ale to w licencjonowanej wersji). Ale to pytanie jest do tych którzy maja MIO 169 i juz działaja na tych mapkach :)

B-artek M-onika W-ojtuś (synek)

Moje byłe BMW http://www.bmww.webpark.pl/M5drive.gif Moje też byłe BMW

• Członkowie klubu
Opublikowano
To ja też poproszę o adresik :modlitwa:

UIHZ9556.JPG

Opublikowano

pamiętam że ktoś z forum polecał palmy MIO w wyjątkowej cenie dla forumowiczów, ale nie mogę go odnaleść, kto to był, a teraz już szukam najlepszej oferty, narazie na allegro MIO 169 kosztuje cos koło 1030 to chyba najlepsza cena za nowy sprzęcik + dotego karte 256 MB powinna wystarczyc na poczatek.

A jeżeli chodzi o mapke to probowałem wrzucić na darmowy serwerek ale przy 84 % sie coś zawiesiło. Jak uda sie to podeśle ci marcosz link.

Opublikowano

Uwaga uwaga, w zwiazku z licznymi prosbami o mape.

Link do map jest dawno niewazny. Niektore mapy z emule'a nie chodza, dlatego spora czesc osob prosi zebym wyslal pliki na maila.

Informuje ze jestem w stanie udostapnic mape, lecz tylko na jakims ftp'ie!

Jezeli ktos poda mi swoj lub jakis bezplatny serwer bez problemu wrzuce tam co trzeba. Sorry, ale nie usmiecha mi sie wysylanie 70mb na skrzynke - nie mam na to czasu :|

Dzieki za wyrozumialosc.

Opublikowano
a ja mam takie może proste pytanie bo jednak zdecydowałem sie na MIO 169, bo podobno (tak pisza w testach) super czułość i jakaś nowa technologia SIRF III. I teraz moje pytanie czy takie mapki będą na tych chodzić??

Przypuszczam że tak, jest problem tylko z układem landdscape bo jest brak zgodności z czymś tam (ale to w licencjonowanej wersji). Ale to pytanie jest do tych którzy maja MIO 169 i juz działaja na tych mapkach :)

Wersja AM 3.8.x zle radzi sobie z trybem poziomym, natomiast AM 3.9.x ma juz poprawiony tryb pracy poziomy i na ekranach VGA (640x480)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Informuje ze jestem w stanie udostapnic mape, lecz tylko na jakims ftp'ie!

Jezeli ktos poda mi swoj lub jakis bezplatny serwer bez problemu wrzuce tam co trzeba. Sorry, ale nie usmiecha mi sie wysylanie 70mb na skrzynke - nie mam na to czasu :|

Dzieki za wyrozumialosc.

Tomek!

Spróbuj to umieścić na czymś w stylu www.yousendit.com z tego co pamiętam można tam położyć do 250 mb więc chyba wystarczy :mrgreen:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

Wersja AM 3.8.x zle radzi sobie z trybem poziomym, natomiast AM 3.9.x ma juz poprawiony tryb pracy poziomy i na ekranach VGA (640x480)

A mo ktos może 3.9.x :?: :lol: :modlitwa: oczywiście odpowienio zmodyfkowaną :twisted2:

To tak na zapas sie pytam, bo pewnie jescze nie krąży po sieci, a o wiele bardziej podoba mi sie tryb poziomy :)

Opublikowano

A mo ktos może 3.9.x :?: :lol: :modlitwa: oczywiście odpowienio zmodyfkowaną :twisted2:

To tak na zapas sie pytam, bo pewnie jescze nie krąży po sieci, a o wiele bardziej podoba mi sie tryb poziomy :)

Mam am 3.9.3 zmodyfikowaną :twisted2:

Opublikowano
OOO my God, super, a możesz gdzieś wrzucić na serwerek ????

PLEASE :mrgreen: :modlitwa:

Np ten http://www.megaupload.com/

Wejdzie tam koło 250 MB, po załadowaniu dostajesz adres i juz jest dostępny do ściągania

Jutro to wrzuce do mnie na serwer.

Wiecej informacji na prv